Hitler jóindulatú vagy rosszindulatú volt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 13:20
1/10 anonim válasza:
Hát nem is tudom..:D Szerintem jóindulatú ember nem robbant ki egy világháborút és nem mészárol le ennyi embert. Még akkor se ha nagy jóindulatában az árja népen akart "segíteni".
5/10 anonim válasza:
Úgy beszélsz róla mint egy rákról szép párhuzam amit levontál egy búrjánzó, halálos betegség és Hitler között csak az az egyetlen különbség, hogy Hitler esetében nem beszélhetünk jóindulatról
6/10 anonim válasza:
Ő beteg volt, pszichésen zavart, önértékelési gondokkal. Pszichopata volt. Nézd meg a beszédeit, hogy mondja el. Mint egy őrült, vagy mint egy rögeszmés.
7/10 anonim válasza:
Hitler elmebeteg volt, ugyh nem lehet ugy kategorizalni a tetteit, h az jo vagy rossz, mivel egy beteg elmenel nem lehet ilyen kulonbseget tenni, ugyanis maga sem volt tisztaban a tettei sulyaval.
8/10 Sunshinedoll válasza:
Lol, Hitler meg a fasizmus nem olyan, hogy ki szereti az ananászt a pizzán, meg ki nem :D Ez nem vélemény kérdése, a válasz egyértelmű.
Kérdezd meg a zsidókat, meg mindenkit, aki nem fehér és hetero, majd ők megmondják, mennyire volt jó vagy rosszindulatú.
9/10 anonim válasza:
Hitler egy végtelenül jóindulatú, kedves ember volt.
Csak az irígy zsidók szidják még a mai napig is.
Tudjátok, halottakról vagy jót, vagy semmit.
10/10 anonim válasza:
Minden csak nézőpont kérdése.
Szerintem jóindulatú volt.
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!