Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amit valtoztatnom kell...

Mi az amit valtoztatnom kell magamon?

Figyelt kérdés

Itt egy link a kepemmel: [link]

Szeretnem ha segitenetek azzal hogy elmondjatok a velemenyeteket hogy mi az ami szerintetek jol allna. Elore is koszonom a valaszokat!

2018. ápr. 4. 14:31
1 2
 11/15 Skaiiripa ***** válasza:
100%
A szemöldököd legyen egy kicsit lágyabb, ne ilyen éles vonalakkal. Amúgy nagyon szép vagy!
2018. ápr. 4. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugye innen le tudod majd törölni a képed? :D Nem mintha rossz lenne, csak nehogy visszaéljenek vele, vigyázz. Itt sok a csúnyarossz ember ám.

A szemöldököd tényleg veszedelmes, ilyen szögleteset szerintem még nem is láttam. :D De nagyon fiatalnak tűnsz, majd kitapasztalod, hogy mi áll jól.

Egy természetesebb forma mehet, nem sövényt nyírsz, nem kell szögletesnek lennie. :) Az csak egy új divat, de hidd el, másoknak sem áll jól, csak azt hiszik.

Szerintem, hangsúlyozom szerintem, világosabb is lehetne, meg a hajad is. Egy mogyoróbarnával vagy enyhén vöröses árnyalattal szerintem szuper csini lennél.

Jobban kiemelné a szép kék szemeidet, mint ez a fekete, ami egyébként öregít. :D

Sőt, ha vágatnál 10-15 centit a hajadból, valami cuki tépett frizurára, az is királyul állna, mert szép az arcod formája, érdemes lenne kiemelni.

+ Színes ruhák! :D Itt a tavasz, nemsokára a nyár is, hagyd a szürke-barna-fekete cuccokat, legyél colorful! :D És vidám! :D

2018. ápr. 4. 16:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szemöldökre az én javaslatom az, hogy hagyd picit megnőni, és ez után kozmetikussal szedesd ki!

Így már könnyű lesz karban tartanod 🙂

Ha a hajaddal bírsz még, akkor szerintem növesztheted. Jól áll a mostani stílus.

Olyan fakó a kép. Nem tudom, hogy a valóság is ilyen, de amúgy jól áll, megvan az összhang.

Érdemes nézni ilyet, hogy te melyik évszakba tartozol, milyen színek illenek hozzád. Lehet egy színes ruha még dobhatna rajtad.

Amúgy így külsőre rendben vagy. Alakod is okés, már amennyi látszik belőle... vonzó.

Szóval ha jobban be szeretnél vágódni az embereknél, akkor az már nem a külsőségeken fog múlni, hanem a belsődön. Tehát önbizalmadon, kisugárzásodon 🙂 aztán hogyan kommunikálsz, hogyan viselkedsz másokkal stb.. túl összetett dolog, de lehet fejlődni ebben is

2018. ápr. 4. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is a szemöldököd volt az első, ami feltűnt. Ez így valóban túl erős, túl kemény, túl durva, de gondolom, hogy ez részben a smink miatt van. Vastagnak nem vastag, ebből igazából nem is nagyon van mit szedni, hanem inkább én is azt mondom, hogy picit hagyni kell nőni és ha normálisan visszanőtt, akkor lehet formázni. Szerintem mindenképpen egy lágyabb, természetesebb forma lenne jobb, ami nem ilyen "szigorú" és esetleg világosabb színekkel is próbálkozhatsz (bár a hajad is elég sötét, nem biztos, hogy jól állna...nekem annyira pl. nem tetszik, ha valakinek világosabb a szemöldöke, mint a haja, de kinek mi és egy próbát megér).

Valamint én a hajadat beszárítanám, hogy ne csak így lógjon két oldalt, hanem legyen egy kis tartása, formája. Szerintem vagy egy picivel rövidebb bob vagy egy hosszabb egyenes fazon jobban állna, de persze az utóbbi nem döntés kérdése, hanem picit több idő kell hozzá:) A színével nekem nincsen bajom, de esetleg egy sötétbarna árnyalatot még el tudnék képzelni rajtad.

2018. ápr. 4. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy szép. Élettelen, üveges tekintet. Fa arc, kedvességnek semmi nyoma. Persze van itt sok ember, ha felteszek 100 nőt, mindre azt mondja szép
2018. ápr. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!