Ha valaki sokat csalódik az emberekben, barátaiban, családjában, akkor az milyen hatással lesz rá?
Én teljesen bezárkóztam, nem nyitok. Élem az életemet, a párommal megbeszélek mindent, a családom alap dolgokat sem tud rólam.
Nem érdekel, annyszpr ertek már át és hagytak szrban, hogy teszek rájuk.
A "barátaimra" - akik rögtön leszartak, amint lett pasika - szintúgy nem vagyok kíváncsi.
1, Két esélyes a játszma: vagy beburkolódzik, vagy pedig erőt vesz magán, és bebizonyítja, hogy "Igen, egyedül maradtam? Megtalálom a helyemet így is a világban!";
2, Részben normális, így is lehet cselekedni. Viszont úgy is lehet lépni, hogy megerősíti az önbizalmát, így jobban szelektálni tud, hogy kit enged maga közelébe. lehet, hogy olyan lesz, mint egy szúrós sündisznó, de okkal...;
3, Ez még nem feltétlen zárja ki, hogy nem szeret ismerkedni, nyitni a másik felé, csak óvatos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!