Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyűlölöm, ha beleszólnak az...

Gyűlölöm, ha beleszólnak az életembe, dolgaimba. Miért?

Figyelt kérdés

Van a környezetemben egy betegesen kontrollmániás,elnyomó személy,aki minden apróságért leszól,kioktat,hogy mit és hogyan csináljak és ráadásul nagyon agresszívan teszi ezt.

Rettegek tőle,és legalább annyira gyűlölöm őt. Állandó lelki terrorban tart. Ha csak célzok is rá,hogy nem tetszik,hogy uralkodni akar rajtam,azonnal felemeli a hangját,rosszabb esetben fizikailag is nekem jön.

Kitől kaphatok segítséget? Kihez fordulhatok,ha maradandó károsodásom van miatta?

Pszichológushoz járok,neki is elmondtam,hogy allandóan bánt,zaklat,piszkál engem.

#félelem #boldogtalanság #dominancia #szorongás #elnyomás #szabadságvágy #túlkontrollált #senkineszóljonbeleazéletembe
2018. ápr. 2. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, tanulsz, dolgozol ? Ezen információk nélkül nehéz tanácsot adni.
2018. ápr. 3. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Senki sem szereti
2018. ápr. 3. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért mert ne adtak szabadteret nekem is pont ez van .

Magyarországon nem tudom miért érzik azt a szülők hogy mindre az elnyomás gátlás belepofázás s jó pedig pont rossz hatást érnek el vele ... Meg sajnos Magyarországon néppeség közel 70% gyerekkorában meglát az értelmi fejlődésbe és erről nem tehetnek csak azabaj hogy viszont bárki szaporodhat és az utolsó retardáltnak is egy szavazata van és az értelmiségnek is pont ez a lényeg :)

Megértelek a legjobb egyébként ha visszanyered az önrendelkezésed és nem hagyod magad de mondani egyszerű tudom ...A hit sokat segít most ezt úgy értve hogy tudod h tudod befolyásolni a körülményeket!

2018. dec. 28. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:

"Pszichológushoz járok,neki is elmondtam,hogy allandóan bánt,zaklat,piszkál engem."

Had tippeljek, a pszichológus meg benned látta a hibát, amiért ez számodra probléma, és rajtad akar változtatni ahelyett, hogy elősegítené benned egy olyan személyiség kifejlesztését, aki sikeresen és megfelelően tud visszavágni/alkalmazkodni egy ilyen kibírhatatlan helyzetben. Gondolom jó pár órát beszélgettél már vele, mégse tudott mit mondani, értelmes tanácsot sem adott, csak azt, hogy futamodj meg, meg hogy ne viseljen meg annyira. Hagyd a francba, nem éri meg, én azt mondom írjál rá ezzel kapcsolatban arra aki bánt, személyesen Facebook-on, E-mailen, smsben vagy akárhol máshol, vagy hívd föl, esetleg üzenj neki baráttal, kollégával, stb. Jó alaposan számolj be, hogy hogyan viselkedik veled. Ha beveri a pofádat, és megússza, az egyenesen leírja hogy hogyan áll hozzá a társadalom a visszahúzódó személyekhez, hogy segíteni nem segítenek, de azt sem engedik hogy visszavágjon. Ez konkrét kegyetlenség a társadalom részéről. Tök mindegy mi történik, azt ajánlom lépj, mielőtt nagyobb baj lesz. Tudd meg az elérhetőségét, stb, és írd meg neki a véleményed jó alaposan. Lehetőleg úgy, hogy értse meg a problémád, és ne bántson tovább.

2019. júl. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!