Ti is szeretitek az embereket?
Figyelt kérdés
Imádlak titeket2018. ápr. 2. 16:57
21/30 anonim válasza:
A nőstényeket de csak ha csendben vannak.Másra nem jók szexen kívül.
22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "nő csak a szexre kell" válaszokat :D
2018. ápr. 2. 19:10
24/30 anonim válasza:
Azt azért nem merném kijelenteni, hogy mind a 7-8 milliárd embert szerentem. Sőt, még azt sem, hogy minden általam ismert embert. Kit igen, kit nem.
25/30 anonim válasza:
Volt időszak, amikor szerettem őket, ma már nem.
26/30 anonim válasza:
"Köszönöm a pesti válaszokat"
Honnan tudod, hogy ki honnan ír? :)
28/30 anonim válasza:
Utálom azokat akik utálják azokat akik utálják azokat akik utálják azokat akik utálják az embereket
29/30 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék,hogy senkinek nem kívánok rosszat,de az embereket nem szeretem,ezért is vagyok valószínűleg szociális fóbiás.
A legtöbb ember,természetből fakadóan önző,egoista.
Sokkal jobban érzem magam állatok között,és feltétlen szeretet adnak,nyugalmat sugároznak,ami az emberekről nem mondható el.
30/30 anonim válasza:
Nice joke, kid. :D
Igazság szerint nem igazán szeretem az embereket, általában unalmasak, beképzeltek és semmire sem jók azonkívül, hogy tovább szaporítsák ezt a fajt és a szeméthegyeket.
Persze, azért vannak olyanok, akikhez semleges érzelmek fűznek (pl: szűkebb családi köröm), de a legtöbbet utálom, mint a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!