Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is szeretitek az embereket?

Ti is szeretitek az embereket?

Figyelt kérdés
Imádlak titeket
2018. ápr. 2. 16:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

Folyamatots csalódások miatt nem annyira....

Jóban vagyunk akár évtizedig, utána hirtelen megváltozik, elfordul tőlem és elmond mindent, amit rólam megtudott a hosszú idő alatt.

Általában olyan kapcsolataim vannak, hogy nem ír vissza az illető, hiába keresem (jó lenne találkozni), vagy azt hazudja, hogy nem ér rá írni, mert megváltozott az élete, közben annak a bejegyzését osztja meg FB-n, azt népszerűsíti, akivel gyűlölték egymást.

FB-re se lépek be, kiküldte mail-ben ezt a megosztás-dolgot.

Csalódtam FB-ben is, ahelyett hogy messenger-en visszaírnának (ezt használom csak, FB nem érdekel) megy a jelentéktelen cikkek megosztása meg a lájkvadászat...

Az örökös csalódások miatt félek újabb barátságokat kötni, párszor már ráfáztam amikor sok évig jóban voltunk, majd az illető(k) pletykák útján közölték velem: "mostantól nem vagyunk jóban" és olyanokat mondtak el amiket csak ők tudtak velem kapcsolatban...

Nehéz túllépni ilyeneken.

2018. ápr. 2. 17:18
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Egy kezemen meg tudom számolni, hány ember áll igazán közel hozzám, akikkel kölcsönös a szeretet és a törődés. A többiekkel annyira foglalkozom, amennyire a lehetőségeim futják, de leginkább távol szeretnék maradni tőlük, azért, mert volt egy-két olyan csalódásom, ami miatt már nem igazán bízom. Lehet ez a legrosszabb álláspont, de én közömbös vagyok, nem utálom az embereket, de nem is szeretem.
2018. ápr. 2. 17:26
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem igazán, óvatosnak kell velük lenni... Ami nem jelenti, hogy ne lenne olyan, amit érdemes megismerni
2018. ápr. 2. 17:29
 14/30 anonim ***** válasza:
78%
A családomat igen, de rajtuk kívül eddig mást nem igazán engedtem közel magamhoz. Nehéz elnyerni a bizalmamat.
2018. ápr. 2. 17:30
 15/30 anonim ***** válasza:
43%
Utálom azokat akik utálják azokat akik utálják azokat akik utálják az embereket
2018. ápr. 2. 17:35
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
Én csak barátomat szeretem <3 de a többi más embert inkább semlegesnek találom. Nem utálom őket. Max egy két embert akik keresztbe tettek nekem vagy próbáltak annó. Őket gyűlölöm.
2018. ápr. 2. 17:40
 17/30 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Kit érdekel a szerelmi párkapcsolatotok?

Kösz

2018. ápr. 2. 17:44
 18/30 anonim ***** válasza:
71%
Akkor te most utálod a #16-ost?
2018. ápr. 2. 18:01
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

Nem szeretjük, csak téged.

:D

2018. ápr. 2. 18:02
 20/30 anonim ***** válasza:
48%

Aztán meg megy a hiszti, hogy a politikusok lopnak és a családjuknak talicskázzák a pénzt és lehetőségeket.

Ti se vagytok jobbak, a hozzátok közelieket segítitek, a többieket utáljátok.

Tökéletes a kérdés, az emberi képmutatás görbe tükre.

2018. ápr. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!