Hogy képes egy ember egyszerűen mindenkivel jóban lenni? Mindenkivel kedves, barátságos, első perctől közvetlenül elbeszélget.
Vannak ilyen személyek: részben igen, a legnagyobb színész az egyik csoport, akik nyálaskodva szeretik a másikat. A másik része viszont az, akiket emiatt előszeretettel szeretnek kihasználni, mert nem képes kiállni az igazáért, így aláveti magát a többség akaratának, így feladja a saját személyiségét, sajnos.
Az 1. szériát utálom, mert egy kihasználós majmokból áll az ilyen csoport, a másikat sajnálom, mert addig, amíg emiatt egy nagy problémába nem keveredik bele, addig nem fog rájönni, hogy ez így nem jó dolog...
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Nagyon jó barátom,így egy idő után bevallotta hogy igazából felnéz rám,amiért én képes vagyok arra hogy ne jópofizzak mindenkivel,mert neki ez egy kényszer,hogy mindenkivel jóban legyen,senkinek se legyen róla rossz véleménye,mert nem tudja kezelni az konfliktust és nem tud kiállni magáért.
Szóval van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!