Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy képes egy ember egyszerűe...

Hogy képes egy ember egyszerűen mindenkivel jóban lenni? Mindenkivel kedves, barátságos, első perctől közvetlenül elbeszélget.

Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen ember a legnagyobb színész, és megjátssza a kedvességét. 30 ból 30 embert kedvel... ez abszurd. Ti hogy vélekedtek erről? Nem is keresem az ilyen ember társaságát, nem érzem őszintének.

2018. ápr. 2. 10:16
1 2
 11/15 Alain Delon ***** válasza:
De akkor fordítsuk már meg a dolgot! Az milyen ember, akinek a kedvességét, közvetlenségét ki kell vívni? Nem egy pózőr véletlen?
2018. ápr. 2. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen személyek: részben igen, a legnagyobb színész az egyik csoport, akik nyálaskodva szeretik a másikat. A másik része viszont az, akiket emiatt előszeretettel szeretnek kihasználni, mert nem képes kiállni az igazáért, így aláveti magát a többség akaratának, így feladja a saját személyiségét, sajnos.

Az 1. szériát utálom, mert egy kihasználós majmokból áll az ilyen csoport, a másikat sajnálom, mert addig, amíg emiatt egy nagy problémába nem keveredik bele, addig nem fog rájönni, hogy ez így nem jó dolog...

2018. ápr. 2. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint a mindenkivel bizalmaskodó emberek vagy megfelelési kényszeresek vagy pedig kétszínű alakok. A kényszeresek fárasztanak, a kétszínűek bosszantanak. Egyik fajtával se sokat szoktam beszélni.
2018. ápr. 2. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Húha, elég érdekes kérdés... Nekem volt ilyen "mindenkivel legyünk jóban" barátom, útközben kiderült róla pár dolog, nagyon sokszor ocsmány dolgokkal illette a másikat a hátuk mögött, szemükbe meg tette a szépet. Engem is tuti elhordott mindennek, ha a többi "barátját" is. Nem is tartom már vele a kapcsolatot. Biztosan nincs olyan ember, aki mindenkivel jóban van. Ha ezt mutatja, akkor csak megjátssza magát.
2018. ápr. 2. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyen ismerősöm. Nagyon jó barátom,így egy idő után bevallotta hogy igazából felnéz rám,amiért én képes vagyok arra hogy ne jópofizzak mindenkivel,mert neki ez egy kényszer,hogy mindenkivel jóban legyen,senkinek se legyen róla rossz véleménye,mert nem tudja kezelni az konfliktust és nem tud kiállni magáért.

Szóval van benne valami.

2018. ápr. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!