Ti mit csinálnátok, ha kb.500 méteren belül két "sukár csávó" kunyerálna pénzt tőletek az utcán? Hogyan ráznátok őket le? (bővebben lent)
Tegnap délután nagyon kivágta nálam az a biztosítékot, hogy éppen csak kilépek a vasútállomás ajtaján, alig megyek 50 métert, aztán azzal a szöveggel jön oda hozzám egy, hogy "Csá, tesó! Tudnál segíteni?" Zsigerből mondtam neki, hogy elhúzhat másfelé, mert tőlem nem kap semmit.
Ezután alig mentem 500 métert aztán jön velem szemben egy szintén "sukár csávó" (értsd: cigány) azzal a szöveggel, hogy "Szevasz, ne haragudj..." De már félbe is szakítottam. mert nagyon begurultam. Ingerült hangnemben azt vágtam a pofájához, hogy inkább dolgozni kéne, nem pedig az utcán sétáló emberektől koldulni. Nekem sem az égből hullik a zsebembe a pénz.
A csúcs az volt, mikor pár hónappal ezelőtt Szegeden a belvárosban egy padon ülve jön oda hozzam egy ugyancsak "sukár csávó" (25-30 között lehetett) olyan hűde laza vagány stílusban, mintha 10 éve kocsmacimborák lennénk, hogy "Szevasz, tesó! Helló, szia!..." közben öklös kézfogásra tartva a jobbkezét. Nála is belefojtottam a szót, és egyből a tudtára adtam, hogy húzzon a fenébe, mert nem adok neki egy fillért sem.
Egy kokszos már azzal elássa magát nálam, ha "tesónak" szólít, ekkor vége a dalnak. Teljesen fehérbőrű vagyok, nincs bennem semmi más vér.
Valaki írta, kit, hogy ráz le. A tolószékesnek lehet, hogy adnék. Vagy direkt ül bele és nem is mozgássérült? Hogy láttad?
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!