Te hogy reagálnál, ha kiderülne hogy van egy titkos imádód/követőd?
Örülnék neki...De tuti nincs.
20l
@12:33
Mivel jelented fel, te okoska, ha semmit törvénysértő magatartást nem követett el?
Egy "stalker" már inkább beteges dolog.
Amúgy max akkor örülnék neki ha valami csinos csaj. De mivel én ronda vagyok ezért kétlem hogy bárki az én imádóm akarna lenni :D
A stalker szó: mániás személyt jelent, aki titokban követ, megfigyel vagy zaklat embereket.
Ėn nem örülnék neki, ha kiderülne az ismerőseim közül valakiről, hogy ilyet tesz. Ha szimpatikus valaki, akkor azt máshogy is ki lehet fejezni, ha meg információkat akar a másikról,akkor egyszerűbb, ha beszélget az adott illetővel.
Nekem a 'stalker' szó nagyon negatívan hat, ezért biztosan nem örülnék, ha valaki így próbálná a tudomásomra hozni, hogy tetszem neki. Megijednék, és sosem tudnék már nyugodtan elindulni egyedül sehova.
Ha pedig csak szimpla 'imádóm' lenne, akkor valószínű örülnék neki. Persze csak ha nem lépi át azt a bizonyos határt.
Rettegnék. Félnék, hogy figyelheti minden lépésem, tudja a lakcímem...
A legtöbb titkos imádó sérült, gyilkos, erőszakos hajlamú egyén.
Nem mézes-mázas szerelmi leveles eseteket kell elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!