Amúgy mi van az emberekkel mostanság?
tegnap 23:39
Egyre undorítóbb a magyar ember mindenben komolyan mondom
Igazat adok neked! Ezt délvidéki határontúli magyarként mondom. Ezt más felé nem tapasztalni a környező országokban. NINCS ÖSSZETARTÁS A MAGYAROK KÖZÖTT!
Például itt Szerbiában, a Szerbek a Szerbek között nem civakodnak, nemzeti összetartozás van, tisztelik egymás és most hogy a magyarokkal ilyen jóba lettek, úgy tekintenek a magyar emberre minhta testvérük lenne.
Ez pár éve sajnos nem igy volt, de most a horvátok a nagy ellenségek.
Nem követem az ottani politikát, de hogy miért nincs összetartás, miért hanyatlik a társadalom és az emberek
miért mentek el a az országból.. nemtudom..
ma 01:11
Semmi ironikus nincs benne,én nem nézek le senkit csak kérdeztem mi lett velük,az nem ugyan az.
Egyet értek a kérdezővel, mindenki tudja a választ rá, és senki sem hajlandó ezen változtatni, mert "ez így jó". Na ez a fajta hozzáállás a baj!
Itt nemcsak a ducit, hanem mindenki mindenkit kipécéz magának valamiért. Durva.
"Egyre undorítóbb a magyar ember mindenben komolyan mondom"
Igen csak kérdezed.
Egyébként meg vicces, mert páran pedig azt állítják, hogy a magyarok a legösszetartóbb nemzet, szóval kitudja mi az igazság. Én nem mondanám azt, hogy annyira "gonosz a társadalmunk", mert nagyon sok kedves emberrel találkoztam csak... kerülni kell az "átlag" munkást aki még kis-híján a kommunizmusban nevelkedett, és az élete a munkából+piálásból áll, pedig ezt Borsodiként mondom, mert ha valakiknek akkor nekünk van okunk panaszkodni. :D
ma 11:03
Neked meg csak egy bajod van,szőrszál hasogató vagy mert kipécéztél valamit és akkor az van,de hogy értelmeznéd a mondanivalót.Ja nagyon összetartó a magyar....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!