Milyennek szeretnéd az életetek végét?
Figyelt kérdés
Hogyan, hány évesen szeretnétek meghalni, és milyen temetést gondoltál magadnak? Indokold meg a válaszaid!2018. márc. 25. 19:31
11/12 anonim válasza:
Minél hamarabb meglegyen. Nem kell semmi cicó, bele a földbe, le, majd egy egyszerű fafejfát tenni rá és ennyi. Nem szeretem ezt a világot és az sem engem.
12/12 anonim válasza:
teljesen biztos vagyok benne , hogy fiatalon 30-40 ev kozott fogok meghalni betegseg okan
egeszsegtelen - nagyon egeszsegtelen eletet elek - annyira sok betegseg van (rak) teljesen biztos hogy nem fog elkerulni
nem fogom megengedni hogy vegezzen velem es egy korhazban leepulve haljak meg
autoval sebesseg altal fogok meghallni
es hamvasztast kerek, ehhez ragaszkodom es megirom a baleset elott, hogy ezt tartsak tiszteletben barmennyire is nem akarjak (a csaladom temetest akarna az is biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!