Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most emiatt tényleg "fillérbas...

Most emiatt tényleg "fillérbaszó" vagyok? Szeretek építgetni, a házam körül a kocsibeállót én raktam ki térkóvel, illetve a verandát is én csináltam, alapot is öntöttem neki.

Figyelt kérdés
Nem mert nincs rá pénzem hogy megcsináltassam mással, hanem mert szeretem csinálni és ez így olyan lesz amilyet ÉN szeretnék. Persze festést és más dolgokat amikhez nem értek soha nem bíznám másra, csak szakemberre, mert igényem az van.... de most egy szanetlit megépíteni rönkökből... az megy... jah, és néhány ismerősöm szerint, emiatt vagyok fillárbaszó...
2018. márc. 25. 10:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó! Amikor anyukámnak csempézett a fürdőben "burkoló", akkor a 2 oldal fal találkozásánál, egyik oldalt háromnegyeddel indult és mikor a másik sarokhoz ért, akkor negyeddel végezte be.... Namost, ez úgy szar, ahogy van... és ezért sokat kellett fizetni. Én ha burkolok, akkor kimérném a fal hosszát, majd megnézem mennyi csempe megy be vágás nélkül fugástúl, kivonom a fal hosszából, a megmaradt részt elosztom és onnan kell indulni. A végén pedig kétoldalat ugyan annyit vágok, szimmetrikus hatást fog kelteni, nem töri meg a folyamatosságot.... Ez az ember arra nem volt képes, amire én, mint olyan ember, aki soha nem tanult burkolni. Ráadásul földről indult, mikor egyenesről szoktunk indulni, pont azért hogy ne csússzanak szét miliméterekre a csempék.... Lécet szoktak rakni, amit belőnek színbe, majd a végén alulra bevagdalják ( ha kell) a csempét, mivel a talaj sokszor NEM egyenes...

Amúgy, aki azt mondja, hogy látszik rajta hogy nem "SZAG ember" és ezért mondják, neki üzenem, hogy amíg nem mondtam el a festőnek, hogy én csináltam a fürdőszobámat, mármint én burkoltam le, nem is sejtette, meg is kérdezte, hogy burkoló vagyok-e, mondtam nem, ezen meg is lepődött.

2018. márc. 26. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ha szar melóst hívsz, akkor persze hogy szar lesz...

Érdekes az én fürdőszobámban mm pontosan le tudta vágni két oldalt egyforma méretre a fél csempét, ráadásul még egy több irányban tört párkány is van benne ,azt is tökéletesen megcsinálta. Sőt még a padlón a csempéknek sem áll ki egy-egy sarka, ahogy sokszor előfordul.

De azt hiszem megvan a válasz, te igen nagyra tartod az autodidakta módon szerzett tudásodat a szakemberekhez képest...

2018. márc. 26. 11:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Sokkal többre tartom! Össze se lehet hasonlítani a magyarországon jelenleg tevékenykedő "szakemberek" többségének a gányolásával! Ahogy te is említetted, azok a dolgok mindennapiak. Te kifogtál egy jó szakembert? Remek! tízből két embert talán kifog, a töbit meg lehúznak a SZAGemberek...
2018. márc. 26. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ez a szagemberek szöveg, biztos valami titkos gyíkember utalás...

Egyébként nem, 10-ből 10 jó szakembert fogtam ki. Csináltam komplett felújítást lakásban 2 éve. víz, villany, burkolás, festés. Mindegyik rendben van. Csak ugye utána kell járni, és nem kell sajnálni a pénzt a jó munkára az igénytelennel szemben...

2018. márc. 26. 19:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Szagember = inkább szaga van mintsem szaktudása :D Mwellesleg meg leírtam, hogy nem sajnáltam rá a pénzt, foggalmam sincs miről beszélsz....
2018. márc. 26. 20:02
 16/16 anonim válasza:
100%

1. Mit foglalkozol vele hogy mások mit mondanak

2. É ültetni szeretek nem virágot, hanem olyan valamit amit meg lehet enni. Rajtam is szoktak nevetni hogy olcsóbb ha megveszem, de nem tudom, hogy miről beszélnek, amikor így kb. 300 Ft-ból csinálok ezret vagy többet. Minden esetre nekem is mindenki elmagyarázza, hogy hogy nemlehet ebből megélni meg igazából mindent.

3. Az emberek szeretnek beleszólni a dolgokba mert vagy irigyek vagy kíváncsiak, vagy csak úgy egyszerűen tetszik nekik hogy felveszed.

Szebb napokat és megértőbb ismerősöket kívánok Neked ;)

2018. ápr. 16. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!