Most emiatt tényleg "fillérbaszó" vagyok? Szeretek építgetni, a házam körül a kocsibeállót én raktam ki térkóvel, illetve a verandát is én csináltam, alapot is öntöttem neki.
Utolsó! Amikor anyukámnak csempézett a fürdőben "burkoló", akkor a 2 oldal fal találkozásánál, egyik oldalt háromnegyeddel indult és mikor a másik sarokhoz ért, akkor negyeddel végezte be.... Namost, ez úgy szar, ahogy van... és ezért sokat kellett fizetni. Én ha burkolok, akkor kimérném a fal hosszát, majd megnézem mennyi csempe megy be vágás nélkül fugástúl, kivonom a fal hosszából, a megmaradt részt elosztom és onnan kell indulni. A végén pedig kétoldalat ugyan annyit vágok, szimmetrikus hatást fog kelteni, nem töri meg a folyamatosságot.... Ez az ember arra nem volt képes, amire én, mint olyan ember, aki soha nem tanult burkolni. Ráadásul földről indult, mikor egyenesről szoktunk indulni, pont azért hogy ne csússzanak szét miliméterekre a csempék.... Lécet szoktak rakni, amit belőnek színbe, majd a végén alulra bevagdalják ( ha kell) a csempét, mivel a talaj sokszor NEM egyenes...
Amúgy, aki azt mondja, hogy látszik rajta hogy nem "SZAG ember" és ezért mondják, neki üzenem, hogy amíg nem mondtam el a festőnek, hogy én csináltam a fürdőszobámat, mármint én burkoltam le, nem is sejtette, meg is kérdezte, hogy burkoló vagyok-e, mondtam nem, ezen meg is lepődött.
Hát ha szar melóst hívsz, akkor persze hogy szar lesz...
Érdekes az én fürdőszobámban mm pontosan le tudta vágni két oldalt egyforma méretre a fél csempét, ráadásul még egy több irányban tört párkány is van benne ,azt is tökéletesen megcsinálta. Sőt még a padlón a csempéknek sem áll ki egy-egy sarka, ahogy sokszor előfordul.
De azt hiszem megvan a válasz, te igen nagyra tartod az autodidakta módon szerzett tudásodat a szakemberekhez képest...
Nem tudom mi ez a szagemberek szöveg, biztos valami titkos gyíkember utalás...
Egyébként nem, 10-ből 10 jó szakembert fogtam ki. Csináltam komplett felújítást lakásban 2 éve. víz, villany, burkolás, festés. Mindegyik rendben van. Csak ugye utána kell járni, és nem kell sajnálni a pénzt a jó munkára az igénytelennel szemben...
1. Mit foglalkozol vele hogy mások mit mondanak
2. É ültetni szeretek nem virágot, hanem olyan valamit amit meg lehet enni. Rajtam is szoktak nevetni hogy olcsóbb ha megveszem, de nem tudom, hogy miről beszélnek, amikor így kb. 300 Ft-ból csinálok ezret vagy többet. Minden esetre nekem is mindenki elmagyarázza, hogy hogy nemlehet ebből megélni meg igazából mindent.
3. Az emberek szeretnek beleszólni a dolgokba mert vagy irigyek vagy kíváncsiak, vagy csak úgy egyszerűen tetszik nekik hogy felveszed.
Szebb napokat és megértőbb ismerősöket kívánok Neked ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!