Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most tenyleg ennyire vekonynak...

Most tenyleg ennyire vekonynak szamitok?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen alakom van, annyi kulonbseggel, hogy a cicim kisebb. Vilag eletemben vekony voltam, sosem voltam meg 60 kg folott,sot meg kerek 60 se. 173 centihez vagyok 58-59 kg. Miota uj munkahelyem van , ahol emberekkel kell foglalkoznom, allanodan megkapom, hogy rettento vekony vagyok, kivan minden csontom, elfuj a szel. Megkerdezik mennyit nyomok, elmondom, es csak huledeznek, meg fogjak a fejuket. Idosek ,fiatalok egyarant igy reagalnak.

Nem tudom.. tisztaban vagyok vele, hogy tenyleg vekony vagyok, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.

Nektek mi a velemenyetek? Ez mar nagyon szelsoseges ?

2018. márc. 22. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
#2: Ő egészségesen karcsú, rad viszont már lehet, hogy jobban illik a "rettentően vékony" jelző a súlyod és magasságod alapján.
2018. márc. 22. 21:16
 12/15 Metionin ***** válasza:
Nekem ez tök normális alak, bár az is lehet hogy azért mert arányaiban ugyanez vagyok csak kisebb (súlyban és magasságban is). Rajtam is szörnyülködtek már páran de nem kell vele foglalkozni és megunják.
2018. márc. 22. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Sztem sokan irigykednek csak.

Ilyen alkatot másmilyenből "csinálni" lehetetlen.

Őrült szép és csinos vagy úgy ahogy vagy.

És ezt nem álbókolásból, vagy felszedési vágyból írom.

Örülj neki, hogy ilyen vagy, így legalább te válogathatsz jobban, kivel állsz szóba, stb stb.

Úgyhogy maradj csak ilyen. Ahogy múlnak az évek, úgyis megy majd fel rád. :-) És ha most rászedsz mondjuk 5-10 kg-ot, azt akkor nem tudod majd legyűrni úgysem.

Ezzel küzd a 30-as nők 90%-a.

2018. márc. 23. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont ilyen az alkom csak 176cm és 60 kg ami arányban ugyan az. Én is sokat megkapom, hogy miért nem eszek rendesen, meg hogy kutyák játszanak csak a csontokkal meg blablabla. Nagyon utálom, hogy ezt mindig megjegyzik és az emberek észre se veszik mekkora taplók. Talán az egyetlen módja, ha nem foglalkozol ezekkel az emberekkel.

Ha te jól érzed magad, egészséges vagy és szépnek gondolod magad akkor nincs probléma és ne érdekeljen mit mondanak mások.

2018. márc. 24. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond az alakoddal, nekem tetszik. Mindig is tetszettek a vékony lányok.

Igen: vékonynak számítasz, de nem egészségtelenül. A 173/58 teljesen rendben van.

Egyébként a linkelt csaj nálam lényegében 10/10

2018. márc. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!