Most tenyleg ennyire vekonynak szamitok?
Ilyen alakom van, annyi kulonbseggel, hogy a cicim kisebb. Vilag eletemben vekony voltam, sosem voltam meg 60 kg folott,sot meg kerek 60 se. 173 centihez vagyok 58-59 kg. Miota uj munkahelyem van , ahol emberekkel kell foglalkoznom, allanodan megkapom, hogy rettento vekony vagyok, kivan minden csontom, elfuj a szel. Megkerdezik mennyit nyomok, elmondom, es csak huledeznek, meg fogjak a fejuket. Idosek ,fiatalok egyarant igy reagalnak.
Nem tudom.. tisztaban vagyok vele, hogy tenyleg vekony vagyok, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.
Nektek mi a velemenyetek? Ez mar nagyon szelsoseges ?
Vékonynak, vékony de szerintem nincs vele baj, nem anorexiás vagy.
Ha nem vagy TE megelégedve a testeddel szedj fel egy kicsit és edz.
Én ugyan ez vagyok csak fiúban.
Egyáltalán nem szélsőséges! Vékonynak vékony vagy az tény, de nem kórosan! És ne aggódj, pont annyi embernek tetszik az ilyen alkat, mint ahányan hülledeznek tőle! :-D
Én pl világ életemben imádtam az ilyen alkatú lányokat, nőket ;-) Bár ennek most semmi jelentősége. Szóval semmi okod aggodalomra!
Koszi a valaszokat! :)
Mivel lehetne finoman vissza szolni egy ilyen helyzetben?
Mindig csak allok, es csak huzom a szam, hogy ez van, de mar annyian megszoltak erte, hogy rettentoen unom.
Vagy...
Jó ez az alkat, mert ha el akarok tűnni valaki elől, csak oldalt fordulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!