Manapság már miért nem az az őszinte boldog érzés leittasodni mint régen?
Figyelt kérdés
Már nincs meg bennem az az újszerű érzés mint ami a legelején volt. Évek óta csak bánatomban iszok ha iszok.2018. márc. 20. 22:29
1/7 anonim válasza:
Nálam sose volt. Mindig nevettünk ittasan haverokkal, meg elvoltunk. De úgy konkrétan boldoggá soha se tett, sőt!
2/7 anonim válasza:
Engem például pont hogy lehangol és még inkább gátlásossá tesz a részegség.
3/7 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint Fatal error.
Ezért is nem iszom. Pedig néha kifejezetten megkívánom a bort, vagy valamilyen lágyabb töményt, de egyszerűen tudom hogy kevés alkohol is mélységes bánatba taszítana, plusz csökkentené az önkontrollomat, amit tudatosan azzal kompenzálnék hogy megharagszom magamra, és csak fokozódik az öngyűlöletem.
4/7 anonim válasza:
Öreg vagyok, nem bírok már 5-6 éve alkoholt inni, rosszul leszek kevéstől is... 32
5/7 anonim válasza:
Talán mert az alaphangulatodat is felerősíti... ha amúgy is jó kedved van akkor az esetek döntő többségében végig az leszel, de ha amúgy rossz kedved van, akkor max elején érzel egy kevés örömet, de egy bizonyos szint tán az alaphangulatod fog előtérbe kerülni.
6/7 anonim válasza:
Mert megöregedtél.
Én sem élvezem annyira az alkoholt, mint amennyire szenvedek a másnaptól. Inkább nem iszom.
7/7 anonim válasza:
"...nincs meg bennem az az újszerű érzés, mint ami a legelején volt." Ha már nem új, újszerű számodra a dolog, akkor mitől is lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!