Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy kezelitek az ilyen...

Ti hogy kezelitek az ilyen embert? Mit gondoltok az ilyenekről? Frissen műtött anyukámmal sétáltam az utcán és ránkengedte a kutyáját egy nő, majd még engem pi**ázott le férfi létemre, amikor szóvátettem, hogy ezt nem kéne.35F

Figyelt kérdés

Anyu 3 napja jött ki a kórházból és mondták neki az orvosok, hogy sétáljon sokat. Lementünk a házak közé sétálni és elmentünk egy lakótelepi részig, ahol panel házak alatt sétálgattunk nyugisan. Egyik pillanatról a másikra kijött az egyik házból egy nő, pórázon fogott kutyával, majd nemtörődve azzal, hogy mi is ott vagyunk, szabadon engedte. A kutya már akkor morgott ránk, amikor még pórázon volt, majd elengedése után nekünk rontott, látszott hogy támad, én meg kiáltottam hogy TAKARODJ. Mindez fényes nappal közterületen. A nő nagy nehezen visszahívta a kutyát én pedig utána mentem, hogy megmondjam neki, azért itt a közterületen illene rátenni egy pórázt, 4 kutyafuttató is van meg 2 park... nem igaz hogy itt kell ezt csinálni, ráadásul még a kutya is hülye... Erre bocsánat kérés helyett, tudjátok mit kaptam?

Elkezdett visongani, hogy ne sikoltozzál má' mint egy kis p**csá' (hófehér bőrü ember volt, NEM roma)... és amikor elindultam anyukámmal a másik irányban, még utánam is ordított, hogy menj, úgy-úgy, csak arra, arra! Én megpróbáltam lefényképezni a "kedves" hölgyet, de arra meg jött a ne kamerázzál má, g**ci... most komolyan, erre ti hogy reagáltatok volna? Mi a véleményetek az ilyen emberekről? Hól szúrtam el? Én a nemrég műtött anyukámmal nem akartam sokat ott maradni és veszekedni, de ha csak én vagyok én kihívom a köztereseket... Ez Budapesten történt, XIV. kerület! Nem titkolom!

2018. márc. 19. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

Megcipoznem a neveletlen allatot. Egyetlen kutya sem erdemli, hogy ilyen fogyatekos legyen rakotve a poraz masik felere. Amugy meg jogi korokben is elfogadott a fehercigany kifejezes amit az ilyen jellemhibas egyedekre hasznalunk. Tudom, mert jogasz vagyok.

Jobbulast anyukadnak.

2018. márc. 19. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:

1#-esnek igaza van! :))))

Tojd le, amilyen a kutya olyan a gazda ez esetben fordítva.:((( hát én elküldtem volna a k... ba elsőkörben, másodiknak megküldöd egy tárggyal :P - nehogy má' az ilyen agybetegek dirigáljanak de amúgy nem éri meg hogy neked legyen bajod elég ha leköpöd :D

2018. márc. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!