Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magányos vagyok se párkapcsola...

Magányos vagyok se párkapcsolat, se, semmi! Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés

Semmi sem érdekel, olyan közömbös vagyok mindennel. Csúnya is vagyok, nagyon vékony, ráadásul szegény, semmi pénzem. 21 éves vagyok jelenleg Gimnáziumi tanuló, de nem tudom mihez kezdjek magammal. Ha lennének céljaim mennék én utánuk, de hát nincsenek, nincsen, mi motiváljon. Így unalmas vagyok, kinek is kellenék így... igaz, meg sem ismerhetnek igazán, ha nincs mit mondanom, és azért nincs mit mondanom mert egy szürke senki vagyok. Nyomattam az agykontrollt de attól még, mert ismételgetem naponta magamba a jót, attól még nem következik be, és csak csalódok mindig. Nem szeretek csalódni már mindig ugyanúgy, kihívásokat keresek az életben, de nincs, se pénzem, se kinézetem mindjárt összetörök, de lelkileg is nemcsak testileg. KO. ha holnap se lesz semmi(ugyan miért lenne...) akkor nincs miért élnem többé. Elvesztegettem sok-sok időt az életemből, építkeznem a semmire meg nem lehet, így ennek már vége. Remélem ti tudtok útmutatást adni, ez talán az utolsó esélyem.

Kérlek ne írjátok azt hogy menjek sportólni stb. Köszi. 21F

M

2018. márc. 19. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy vékony vagy, annak örülj. Még csak 21 éves vagy.Én pl 27 után kezdtem el felszedegetni, most is vékony vagyok, de már normál alkatnak mondható. Ennyi idősen én is ultra sovány voltam. Férjemnél dettó ugyanez volt. Szóval kb 30 körül, mikor a korosztályod kezd majd zsírdisznóvá válni :), neked "bombasztikus" alakod lesz. Pénzed meg majd lesz, ha elkezdesz dolgozni. De még előbb nyilván be kell fejezned a sulit. Diákmunkát azért simán vállalhatsz.
2018. márc. 19. 08:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy megy kép pv-be, de csak lányoknak.
2018. márc. 19. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:

és itt honnan tudod ki a lány?

bárki regisztrálhat női névvel is :)

2018. márc. 19. 09:05
 4/11 anonim ***** válasza:
És honnan tudod biztosra ki itt a lány?
2018. márc. 19. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne menj sportolni.

A legnagyobb baj itt ez: "Semmi sem érdekel, olyan közömbös vagyok mindennel."

21 évesen ez nem jó.

Most kellene választani, hogyan tovább?

Mi szeretnél lenni? Mi szerettél volna lenni 4 évesen? 3 évesen ? mi a legkorábbi amire emlékszel?

2018. márc. 19. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
(bocs, nem privi) Amit gondolsz, hogy szeretnél lenni: beszéld meg azzal a tanárral, akihez bizalommal tudsz fordulni. Ő ismer Téged, ismeri a lehetőségeidet is, és azt is, hogy érheted el! Tudja, hogy mit kell tenned érte. A tanárok nevelők is, fontosnak érzik, hogy ilyen további életet meghatározó kérdéseben segítsenek, hogy hogyan haladjon a tanítványa az életútján tovább. Ezzel kell most foglalkozni - a többi majd alakul közben. De ez most nagyon fontos.
2018. márc. 19. 09:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Először is felhagyhatnál a tömény önsajnálattal és viselkedhetnél úgy, mintha férfi lennél.
2018. márc. 19. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem küldhetsz képet, ha gondolod. Őszintén elmondom a véleményemet. 17/L
2018. márc. 19. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet, elég jó emberismerő vagyok, nem ismerkedés céljából kérem. Nő vagyok.
2018. márc. 20. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Hátha találsz kedvedre való szakmát: mert a gimi kevés, az csak az alapműveltséget adja meg, amire mindenkinek szüksége van, de mellé kell egy rendes szakma is, amit szeretsz. Az a legnagyobb rossz az életben, ha valaki olyan szakmát kénytelen végezni, amihez nincs kedve. Lehet, otthon érzelmileg elhanyagoltak, azért vagy ilyen búval bélelt. Itt a lista:

[link]

[link]

2018. márc. 20. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!