Magányos vagyok se párkapcsolat, se, semmi! Hogy bírjam ki?
Semmi sem érdekel, olyan közömbös vagyok mindennel. Csúnya is vagyok, nagyon vékony, ráadásul szegény, semmi pénzem. 21 éves vagyok jelenleg Gimnáziumi tanuló, de nem tudom mihez kezdjek magammal. Ha lennének céljaim mennék én utánuk, de hát nincsenek, nincsen, mi motiváljon. Így unalmas vagyok, kinek is kellenék így... igaz, meg sem ismerhetnek igazán, ha nincs mit mondanom, és azért nincs mit mondanom mert egy szürke senki vagyok. Nyomattam az agykontrollt de attól még, mert ismételgetem naponta magamba a jót, attól még nem következik be, és csak csalódok mindig. Nem szeretek csalódni már mindig ugyanúgy, kihívásokat keresek az életben, de nincs, se pénzem, se kinézetem mindjárt összetörök, de lelkileg is nemcsak testileg. KO. ha holnap se lesz semmi(ugyan miért lenne...) akkor nincs miért élnem többé. Elvesztegettem sok-sok időt az életemből, építkeznem a semmire meg nem lehet, így ennek már vége. Remélem ti tudtok útmutatást adni, ez talán az utolsó esélyem.
Kérlek ne írjátok azt hogy menjek sportólni stb. Köszi. 21F
M
és itt honnan tudod ki a lány?
bárki regisztrálhat női névvel is :)
Ne menj sportolni.
A legnagyobb baj itt ez: "Semmi sem érdekel, olyan közömbös vagyok mindennel."
21 évesen ez nem jó.
Most kellene választani, hogyan tovább?
Mi szeretnél lenni? Mi szerettél volna lenni 4 évesen? 3 évesen ? mi a legkorábbi amire emlékszel?
Hátha találsz kedvedre való szakmát: mert a gimi kevés, az csak az alapműveltséget adja meg, amire mindenkinek szüksége van, de mellé kell egy rendes szakma is, amit szeretsz. Az a legnagyobb rossz az életben, ha valaki olyan szakmát kénytelen végezni, amihez nincs kedve. Lehet, otthon érzelmileg elhanyagoltak, azért vagy ilyen búval bélelt. Itt a lista:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!