Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most akkor hány féle nemi...

Most akkor hány féle nemi identitás is létezik?

Figyelt kérdés
A hagyományos férfi-nő identitáson kívül.
2018. márc. 18. 22:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Biológiailag kettő, amerikai LMBTQRHDKSLNDN szerint rengeteg, utolsó tudásom szerint 58.😂😂
2018. márc. 18. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:

udvariasan megszólítva, Sehr geehrte...

https://www.youtube.com/watch?v=YvzLGuSCDA4

2018. márc. 18. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Ahányat kitalálnak.
2018. márc. 18. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Besírok:D

Régen nem volt ennyi.

Kérdező arra is kiváncsi vagy aki tárgyakhoz megy feleségül, férjül? Itt már mentális betegség az oka.

2018. márc. 18. 22:45
 5/14 A kérdező kommentje:

Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy ők hogyan oldják meg a szexet/ nemiséget, vagy éppen a gyermekvállalást. :D

2018. márc. 18. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg annyi van, amennyit kitalálsz. A férfi és a nő (mint gender, nem mint biológiai nem) a legnépszerűbb és legelterjedtebb ezek között, de senki sem állja utad, ha te mondjuk sldkjfkdsjf##345 nemű akarsz lenni..

Amúgy fél perces gugli keresés után azt találtam, hogy 63 hivatalos nemi identitás van jelenleg, szóval ha válogatni akarsz, akkor van miből.

2018. márc. 18. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Csodááálatos viláááág... szeretném elhagyni a bolygót egy életre elég kajával, piával, cigivel, sörrel, és whiskivel, egy hatalmas rakat könyvel, rengeteg levegővel, rengeteg elektromossággal, hifivel, 180"-os monitorral gamer géppel a világ összes játékával, 800.000 filmet is vinnék, egy teljesen felszerelt konyhát is szeretnék, és 6 macskát. 3 fiút, 3 lányt. Valamint 600 kg gandzsát és cigipapírt. Cserébe élő kísérlete leszek az emberiségnek, hogy elvagyok magányosan és nem kattanok be. A fedélzetet bekamerázhatjátok és követhetitek mindennapjaim. Én nem beszélhetek veletek és nem láthatlak titeket. Na mikor indulok? :D 😂😂😂😂

Szép álom marad.

2018. márc. 18. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mégis unatkoznék :(
2018. márc. 18. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

2db kereken.

Az lgbtqwerty cuccok szerint végtelen. Az érvelésük lényege hogy ketté szeretnék választani az angolban megtalálható szex és gender szavakat. Régen ez a két szó szinoníma volt. Annyira, hogy nekünk nincs is rá külön szavunk. Véleményük szerint a "szex" kifejezés az ember úgynevezett "biológiai nemére" vonatkozik, ami a reproduktív funkciókat teljesíti be. Szintén szerintük a "gender" kifejezés az illető társadalom által generált és saját maga által érzett identitását jelenti. Legalábbis ezt ültetik az emberek fejébe.

Alapvetően ha nem lenne szándékosan félrevezetés akkor nem lenne rossz logika. A nem és a társadalomban betöltött szerep az két különböző dolog. De annyira hogy a definícióknak se annak kéne lennie hogy "szex" meg "gender", hanem csak nem és a társadalmi szerep. Attól hogy az illető nem felel meg a sztereotip elvárásoknak, esetleg másnak érzi magát attól nem lesz az. Ahogy én se lehetek egy markológép ha szeretem a homokot túrni, egy férfi se lesz hirtelen nő attól ha szeret nőnek öltözni. Ő ugyan úgy férfi marad, egy olyan tulajdonsággal hogy szeret nőnek öltözni.

Egy autóra is annyit mondod hogy hajó amennyit csak szeretnéd. Aztán hogyha akár kifogástalan állapotban is, de beleesik a Dunába mégis elsüllyed.

Ha az a kérdés hogy hányféle néven hívhatja az illető a saját nemét arra az a válasz hogy ahány módon össze tudja kombinálni az ABC betűit. Ha az a kérdés hogy ebből mennyi igaz, akkor fejenként egy a két darab lehetőség közül.

Fel szokták még hozni példának az intersex embereket, mint valami utolsó vita közbeni mentsvár. És ez az érv is valamilyen szinten követhető. De ez a rendellenesség elenyésző arányban van jelen az emberek között, szóval vitathatnánk hogy mennyire releváns. De mondjuk vegyük azt hogy releváns és léteznek. Mert ténylegesen léteznek, ezt senki se tagadja. Csak az a baj ezzel az érvvel, hogy az intersex jelenség nem egy "nem", az nem "sex" vagy "gender". Az egy olyan rendellenesség amikor az illetőn mindkét nem jelei megtalálhatók. De ettől nem egy harmadik nem jött létre, csupán egy rendellenesség miatt a meglévő kettő "keveredett" (nem tudom máshogy kifejezni).

2018. márc. 18. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Cisz férfi

Cisz nő

Transz nő

Transz férfi

Semleges(aki semmilyen kategóriába nem tudja magát besorolni)

Szerintem nem olyan nehéz ez.

2018. márc. 19. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!