Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális, hogy a boldogságo...

Az normális, hogy a boldogságom csak egy idős férfi mellett találom meg? 15/L

Figyelt kérdés
35-40-45 éves férfiak tetszenek,a saját korosztályombeli fiúk taszítanak. Nem tudok erről senkinek beszélni,mert nem értenek meg,ez pedig frusztráltságot okoz bennem.
2018. márc. 17. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Legyszi hasznalj gumit amikor majd apukad valamelyik haverja elkap a garazsban egy menetre.
2018. márc. 17. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Engem csak az érdekel, hogy hány privit kaptál eddig ismerkedési céllal az alcímben említett korosztályból? :o

(illetve mennyit fogsz majd később)

Kérdésre a válaszom: Valamilyen szinten normális az érzés, hisz rengeteg olyan lány van akinek baromira nem jön be a saját korosztálya és az idősebbekben látja meg azokat a dolgokat (biztonságérzet, komolyság) amik még a korosztályából még a kanyarban sincsenek. De viszont az már nem normális ha ezt egy idősebb pasi ki is használja fizikailag! Még ha azt mondom, hogy társaságban vagy ilyen korú emberekkel és beszélgetsz velük, meg panaszaid meghallgatásra találnak és semmi több. Nekem is volt fiatalon pár olyan érett nő akikre felnéztem és nagyon jókat beszélgettem velük, de nem történt semmi több! :-)

39F

2018. márc. 17. 20:05
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Nézd meg az Oldboy című filmet.

Van az a szabály, hogy aki a kora miatt anyád vagy apád lehetne, annak csókolommal köszönünk. Nem csak azért mert így illik.

2018. márc. 17. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Én is olyan voltam mint te. Több idősebb pasival is összejöttem, és csak mostanra jöttem rá,hogy mindegyikük csak kihasznált,kihasználták,hogy én szerelmes voltam. Majd rá jössz te is magadtól,és akkor majd nem a veled egykorúak,hanem az idősebbek fognak taszítani. Egy normális 40-es férfi soha az életben nem mutatkozna nyilvánosan egy 15 évessel. Nekem is mindig titkolóznom kellett,mert arra kértek.

22/N

2018. márc. 17. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

35-45 éves felnőtt pasival akarsz kezdeni valamit, de kiírsz egy kérdést az életedről és ha választ kapsz rá ami nem tetszik hisztizel.

Ebből látszik mennyire lehetsz érett, a kis puncidon kívül nem tudnál felkínálni mást egy férfinak.

2018. márc. 17. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Hát mit kínálna fel, amikor csak egyetlen "kincse" van...

...és már az is lyukas!

2018. márc. 17. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
88%
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz, nem normális dolog amit csinálsz, de majd rájössz, és egészségedre ahhoz a sok tapasztalathoz az említett korosztályból, büszke lehetsz magadra. Legtöbb ilyen embernek a lánya is idősebb mint te. 40F
2018. márc. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!