Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is szeret idegenekkel...

Más is szeret idegenekkel beszélgetni?

Figyelt kérdés

Engem fogalkoztat ki, hogyan éli az életét, milyen a világnézete, mit tapasztalt, hogyan kezel egy nehéz helyzetet, mire alapoz stb.

22/N

2018. márc. 15. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általában igen , de inkább csak neten jellemző .
2018. márc. 16. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem! Gyűlölök ismeretlenekkel beszélgetni, mert szociális fóbiám van, és szó szerint rosszul érzem magam, ha valaki odajön és megpróbál beszélgetést kezdeményezni. Hála égnek manapság már nem nagyon fordul ez elő, mert leszoktam a tömegközelekedésről, az utcán pedig fejhallgató van rajtam, úgyhogy meg sem hallom, ha valaki megpróbál leszólítani. Egyedül orvosi rendelőben, bankban, postán, ilyen helyeken fordulhat elő, hogy a várakozó tömegből valaki hozzám szól, de általában ott is látványosan úgy szoktam csinálni, mint aki el van foglalva, mondjuk a mobilomba mélyedek vagy könyvet kezdek olvasni, nehogy véletlenül is felvegyem a szemkontaktust valakivel és ezzel beszélgetésre bátorítsam.

30/N

2018. márc. 16. 16:15
 13/13 anonim válasza:
Velem is beszélgethetne valaki 😔
2023. márc. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!