Miért nyílik ki a bicska a zsebemben, ha meglátok egy dekoratív csajt/nőt egy drágább luxusautóban?
Làtod kèrdező?
Így tegyèl fel kèrdèst màris tàmadnak.
Ezek idiótàk ès azt hiszik magukról,hogy jó fejek!
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Le kell őket xarni.
Èn is útàlom a gazdagokat. Rengeteget dolgozom jah ès mielőtt tàmadnànak tanultam is ès mègsem vahyok gazdag. Nem vagyok irigy ràjuk csak az baxxa a csőröm,hogy mindegyik megjátsza magàt ès lenèzi a kevesebb fizetèsből èlő embert. Tapasztalatból írom. De ha èn nézem le őket,akkor az màr senkinek nem tetszik.
Pedig a 20-30 èves nem az önerejèből vette magànak a luxus hàzàt ès a kocsijàt de èn megdolgoztam ère úgy,hogy senki nem segített. Senki nem tette alàm a kocsit ès vett a fejem fölè hàzat. Lehet fikàzni ès vàrom is a beszólàsokat. Hajrà! Gyere!
Miért nyílik ki a bicska a zsebemben, amikor ilyen szánalmas kis herék azt hiszik, hogy nem én kerestem meg tisztességes munkámmal a kocsim árát?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: mert korlátolt vagy és ostoba.
Mert nőgyűlölő vagy és korlátolt is. Csak mert könyökölök és kicsit unott vagyok a lámpánál még nem nézek le másokat.
Üdv. egy 26 éves nőtől, aki 16 milliós kocsit vezet és nem kitartott luvnya. Szánalmasak vagytok.
Mert irigy vagy.
Számodra a csinoscsaj a luxusautóban a vágyott álom, ami míg elérhetetlen, és nem érzel erőt elérni, úgy negatív utálatba csap át.
Természetes emberi reakció.
Ha ezeket tudatosan elemzed magadban, tudsz jellemfejlődni.
Egyébként akik itt pro és kontra nyírbálják egymást, azok a "rossz példák".
Szerencsére van aki nem utál senkit, mert gazdag, és van sok pénzes figura aki nem utál senkit mert irigylik. Mert van gógyija..de a 16 millás autót vezető csaj, nem hogy nem jó ember ismerő, de igazából a tipikus szar példái a jobb módú társadalomnak. De hát minden szinten vannak gáz emberek. Sajnos. Csak ne beszéljen a nevemben... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!