Egy barátom mindig "like"-olja az ellenségem. Mit gondoljak róla?
Ha az ellenségem jó cuccokat pakol be, amik tetszenek, én is lájkolnám, most hogy függ ez össze vele? :D
Pontosabban nem is látnám, hogy mit rak ki, mert csak zavarna az egész és főleg nem látnám, hogy a barátom mit lájkol.
Nekem iszonyú rég le van tiltva a facebook-om, kb. 2 napig bírtam, eleve kap az ember egy csomó megosztást a barátaitól meg minden, van fontosabb dolga is ott, ki ér rá nézegetni, hogy az ellenségét ki lájkolja? :D Amúgyis, ez magánügy. Ha a nagyon negatív dolgait lájkolja, akkor el lehet gondolkodni, hogy miért s megkérdezni tőle, de amúgy...
Néha eltűnődöm a vagy 10 éve letiltott facebook fiókommal, hogy egyesek mennyire rápörögnek egy ilyen izére... Igaz, Net nélkül is megteszik, köztudott, hogy van ember, akinek ha nincs baja, csinál. Jó, vagy túlérzékeny, de így sem, úgy sem irigylem őket, huhh.
Ellenséged? Ezt ő is tudja?
Ritka nyomorék és unalmas lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!