Az ellenségem barátja az ellenségem?
Figyelt kérdés
Nem ellenségem, de mondhatni hogy nem túl jó a viszonyom exemmel. Egyik barátom, akivel már évek óta ismerjük egymást hónapok óta hanyagol, nem keresi a társaságom, helyette az exemmel haverkodik (nemrég ismerkedtek össze egy szórakozóhelyen, de tudta hogy az exem és azt is hogy milyen konfliktusok voltak köztünk). Én hiába hívom, hogy jöjjön el velem meg a régi barátaival, mindig lemondja, helyette azt látom hogy exemmel meg az ő új párjával jópofizik. Ti ezek után meg tudnátok benne bízni és barátként tudnátok rá tekinteni?2016. júl. 15. 23:30
1/3 anonim válasza:
Engem nem érdekelne, kivel barátkozik, de ha lemondja a meghívásokat, akkor nem igazán lennék már rá kíváncsi. Aki ennyire befolyásolható és hülye, az nem tud érdekelni.
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám ezt a kapcsolatot.
3/3 anonim válasza:
"Ti ezek után meg tudnátok benne bízni és barátként tudnátok rá tekinteni?"
-Nem nagyon.. Adnék neki egy ultimátumot: tudasd vele, hogy érzel és változtasson, vagy a kukába landol a "barátságotok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!