Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kezeljem új barátságban,...

Hogy kezeljem új barátságban, hogy ellenségem a barátja?

Figyelt kérdés
Kibontakozóban van a barátság két család között. Minden egybevágna, de kiderült, hogy az anya egy másik lánnyal jó viszonyban van, aki pár éve ráhajtott a férjemre. Mivel kezdődő barátság, ezt még nem tudja. Gondolom. Csak futólag került szóba, de rosszul lettem. Elmondjam neki? Nem akarom választál elé állítani, de biztos furcsállni fogja, ha nem fogom keresni a találkozástól tartva.
2014. aug. 25. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Zárd a soraidat, amilyen gyorsan tudod. Egyszerűen legyél aranyos, kedves,udvarias, de sose érjetek rá.

Ezt a nőcit akarja a volt nő felhasználni információszerzésre rólatok. Ennyi a történet.

2014. aug. 25. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Jah és teljes hírzárlat magatokról. Se jó-se rossz.

Aztán ha kezd a nőci nagyon erőszakos lenni,( mert hogy általában ez szokott történni ilyen esetben) főleg hosszabb hírzárlat esetén, akkor egyszerűen tekintsd levegőnek.

2014. aug. 25. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
És ne lepődj meg, ha miután rájöttek, hogy a trükk nem vált be, amit kifundáltak, névtelen telefonok garmadáját kell elviselned.A nap bármely szakában. A telefont le lehet halkítani, aztán hagy erőlködjön.
2014. aug. 25. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy az a nő AZ a ronda nő. Ha látod, hogy túl jóba kezdenek lenni, akkor szerintem is zárd le. Ha nem teszed, akkor kiteszed a kapcsolatotokat egy külső "erőnek". Egyébként a férjed mondta el a "ráhajtást" vagy mástól tudtad meg? Volt köztük bármi? csak mert ha igen, akkor egy furakodóval van dolgod, akinek nem ez az ismerősöd lesz az egyetlen "áldozata".
2014. aug. 25. 10:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam, nem hiszem, hogy ez lehet. Azt hiszem a "barátnőm" kereste fel a lányt egy közös hobbi miatt. A lányról nem a tipikus "ribi" kép van meg a legtöbb emberben, sokan kedvelik. Bár a lány túl van egy elég hirtelen esküvőn és váláson külföldi fiúval, nem sokkal a párommal való incselkedés után. Olyan szomorú vagyok.
2014. aug. 25. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:
A párom korrepetálásra járt a lányhoz, mi pár éve voltunk akkor együtt. Aztán munkaidőben is sms-ek hada lepte el (kerestem egy címet a telefonjában és mást találtam, aztán már célzottan sms-eket kerestem). Aztán a lány hobbijával kapcsolatos könyvekkel állított haza. Ritkábban találkoztunk, gondolom vele gyakrabban. Ezt leszámítva minden rendben volt. Kivártam, nem csináltam balhét, nem mondott ő sem semmit. Egész addig, míg egy rokonom felhívott egy rendezvényről, ahol együtt jelentek meg. Jött a barátok vagyunk szöveggel, de a üzenetekben Kedvesnek és Édesnek szólította a lány. Én idegbeteg lettem, ő kisimult, szakítani nem akart. Aztán elmentünk egy rég befizetett nyaralásra s mire hazajöttünk a lány külföldre utazott, pontot téve az ügy végére. Mindig mondta a párom, hogy nincs köztük semmi, egyszer, kissé ittasan annyi mondott, hogy sajnálja, nagyon hülye volt. De bealudt, másnap meg tagadta. A lány családjának sem köszön (én sem). Jah, persze kisvárosban lakunk. Most, évek múltán is kavarog a gyomrom...
2014. aug. 25. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Mennél többet irsz, annál jobban biztos amit irtam:D Sajnos az a baj, hogy látszik nem vagy egy erős ember. Ha erős lennél, akkor az ember javasolta volna, hogy egy kicsit játssz el a két libával információk terén:D De ebbe te a magad valójával bele se kezd.
2014. aug. 25. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, elég hamar rá lehet jönni :) :( Neeem, abba nem is bocsátkoznék, hogy fenntartsam a látszat barátságot, ha már tényleg látszat. Mondjam meg neki, hogy váltson hobbit, ha barátnőként meg akart tartani?? :D ;(
2014. aug. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!