Lehet hogy pszichopata vagyok?
Most léptem be a kamaszkorba és egyre durvább dolgokat vélek felfedezni a személységemmel kapcsolatban! Az elmúlt 6 hónapban kezdtek eltűnni az érzéseim: PL: Van egy rendkívül szegény sorból származó cigány család akik nagyon nyomorult körülmények között élnek mi szoktuk őket támogatni, régebben mindig meghatódva jöttem vissza tőlük és most semmi eggyetlen egy érzelem sem! Sokszor érzem hogy mutatnom kéne valami érzelmet de nem tudom mit, próbálkozom úgy tenni mintha meghatna vagy valami de belül semmi! Egyre többet fantáziálok a gyilkosságról a vérről és a szenvedésről és ez már néha engem is megijeszt ha esetleg azon kapom magam hogy 30p-e azon gondolkozom hogy hogy lehetne kivéreztetni egy embert! Nem emlékszem az álmaimra és komor vagyok! Nem tudom hogy ez kamaszkor vagy valami más!
14/F
Ha kiskorodban nem derült ki, hogy antiszociális személyiségzavarban szenvedsz, akkor nem pszichopata, legfeljebb csak szochiopata lehetsz, ami egy gyerekkorban történ trauma miatt áll be. Ez az egyik feltételezett különbség, és szerintem a légésszerűbb, de van többféle értelmezése is. Google elő, tudsz válogatni.
Történt valami komolyabb dolog, amire rálehet húzni a 'tragédia' szót?
Egyébként pedig, ha az is vagy, változtatni tudsz rajta? Jobb vagy rosszabb lesz neked?
Ha nagyon érdekel, hogy tényleg az vagy-e, menj el pszichológushoz.
Bár nekem is vannak hasonló dolgaim mint neked, én speciál nem fogok menni csak ezért, mert ennyire nem érdekel...
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy szochiopata vagy pszichopata lennék-e, (bár valószínűleg inkább az előbbi) mert ha az utóbbi, akkor az egyik felmenőmnek a családból szintén pszichonak kell lennie... ez az egyetlen ok amiért érdemes lenne elmennem. De ez gyakorlatilag nem megállapítható, vagy csak nagyon nehezen, szóval mindegy igazából...
De attól, hogy valaki antiszociális személyiségzavaros, attól még lehet olyan valami/valaki az életében, aki/ami fontos neki. A legtöbb pszichopata/szochiopata, akikkel beszéltem és tudtam, hogy azok, családapák/családanyák. Mindenki mást lesz@rnak, a családjuk fontos nekik csak.
PS: Egyébként a másik pszichopata válaszoló jót ír, csak nekem pont a kutyám az, aki kiskorom óta velem van, így ha bárki hozzányúl, azt kinyírom.
Szerintem menj boncolásra, mint én. Akár állati, akár emberi. (Mondjuk, én emberire megyek, az izgalmasabb is... patkányon már voltam, az nem nagy dolog...)
Húú meggyi wannabe Dexter Morgan van itt, aki azt hazudja magáról hogy elmebeteg. Mondjuk tényleg azok, csak nem úgy ahogy ők szeretnének annak látszani.
Mert majd nyilván egy 14 éves hülyegyereket simán beengednek egy boncolásra..
Kedves 12-es köszönöm szépen az ÉRTELMES hozzászólást, "traumának" nevezhető eseményből volt egy pár ha nem baj most nem részletezném! Az emberboncolásra jövőre elmegyek a biosztánárunkkal erre már szeptemberben lehetett jelentkezni és én jelentkeztem is! Már nagyon várom!
13-as igen zseni vagy ismerem a Dexter című sorozatot ami szerintem egy zseniális alkotás ámde ezek ahogy írtam már régebb óta jelen vannak:) A sorozatra is úgy akadtam rá hogy éppen egy gyilkosos sorozatot kerestem!
Tyhű, akkor még jobban ki fogsz bukni XD
Én 15 vagyok, nemsokára megyek boncolást nézni, a biosz tanárom pedig 16 évesen látott először kipakolt holttestet. (Ő mondta).
Gondolkodom az orvosin, és a szüleim ajánlották ötletként, hogy akkor elvisznek egy boncolást megnézni. Egyébként elvileg nem olyan nagy dolog, a rengeteg véres film mellett, ami ma készül...
De te, hentes végzettséggel csak jobban tudod, ugye? XD
Félre ne érts, az is egy szép szakma, de ha nem értesz valamihez, legalább ne legyél hülye és kösd a karóhoz az ebet...
(Már így is le leszek pontozva, na mindegy, remélem legalább a kérdezőnek segítek)
Egy kis olvasni való, kinek nem inge, ne vegye magára ;)
(16 és 12es voltam)
https://www.youtube.com/watch?v=5wdmSL2-Ock
Ő egy pszichopata, ha ilyennek tartod magad az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!