Milyen érzés gazdagnak vagy gazdagok gyerekeinek lenni?
- mi a végzettséged?
- haverok hogyan fogadják?
- kivel barátkozól?
- autód van?
- boltba szoktál járni?
mi a végzettséged? Meg semmi, tanulok
- haverok hogyan fogadják? Sehogy, mivel hasonlo barataim vannak
- kivel barátkozól? ^
- autód van? Nincs, meg fiatal vagyok hozza, de szeretnek
- boltba szoktál járni? Persze
Jó érzés volt, de már magam tartom el magam :).
-Egyetemi diplomám van,
-haverjaim mit hogyan fogadnak? Észlelhető reakciót akkor lehetne érzékelni, ha hirtelen történne változás, de ők így ismertek meg...
-szakmabeliekkel, volt iskolatársakkal
- van
- boltba ki nem szokott járni? :D
Nekem annyiban könnyebb erről beszélni, hogy már nem vagyok gyerek, tehát visszaemlékezés lesz. Egyébként nem csak a gazdagok lehetnek lusták, Pl apám legtöbbször többet dolgozott a gazdaságba, mint a munkások, főleg mikor órabér volt, felé annyit dolgoztak, hogy 2x annyi ideig tartson a munka, dupla pénzért :)
-mi a végzettséged?
Közgazdász mester diploma
-haverok hogyan fogadják?
Visszatekintve nem volt egy igaz barátom se, haszonleső és irigy volt mind, egytől egyik.
-kivel barátkozol?
Bárkivel. Legtöbbször átlagosan élőkkel, de voltak gazdag haverjaim is, és volt szegény cigányfiu is ugyanúgy.
autód van?
Van egy 2011es ötös BMW-m. Kaptam még anno.
boltba szoktál járni?
Járok természetesen és jártam is mindig.
Hogy milyen érzés? Jó érzés volt. Mindig új telefonok, kaptam egy remek, új Honda robogót 14 évesen, nyaralások, stb.
Igazából kicsit rosszul esik, hogy ez elmúlt. :D
Saját lábamon állva, csak 200-at keresek, ebből kijön a kaja+rezsi meg a kocsival kapcsolatos dolgok, aztán ennyi.
25F
Sajnos ez már a múlt, de egykoron nagyon jól menő családi vállalkozásunk volt.
Próbálok a kérdéseidre válaszolni:
Jó érzés, hogyha nincsenek filléres gondjai az embernek.
Érettségi+okj.
A haverok, rokonok, ismerősök normálisan fogadták, de nem is volt okuk másképpen tenni, hiszen én nem voltam attól másabb ember, mert hatékonyabb voltam a pénzkeresésben, mint mások.
Mindenkivel barátkoztam, aki normálisan állt hozzám.
Volt 4 Porsche egymásután.
Igen, jartam, járok boltba, mivel nekem is be kellett szerezni valahol az ennivalót és egyéb háztartási dolgokat.
Szabad szavasan pár mondatban: nem hiszem, hogy önmagában az anyagiak miatt bárki más lenne a többinél.
Aki normális az gazdagnak is normális.
Nem is rekesztettem volna ki magamat hülye lenéző viselkedéssel az emberek közül.
Csak az nézi le a másikat, aki magával nincs rendben.
Szia, a 18as vagyok.
A pénzt a felélés vitte el, az igazi problémát a bevételforrások elsorvadása jelentette, jelenti.
Amúgy a válság ideje alatt jött a legnagyobb maflage. Volt egy saját pénzügyi közvetítő vállalkozásom. Mr. Vaálságh ledarálta, mint a csirkét a húsdaráló. A céget meg az cseszerintette el, hogy túlnyomóan állami megrendelésekből éltünk és az ezredforduló után a két fő párt úgy váltakozott 4 évente mint a piros fénysorompó két lámpája ahogy felváltva villog.
Ez nem politizálás, csak sajnos közvetlenül érintettek bennünket ezek a pártviszályok és mindig elment egy adag meló. Míg végleg el nem fogyott. Mi pedig sajnos nem jó irányba mentünk. Én technológus vagyok, nem marketinges. Hiába voltam szakmailag jó, ha a marketing nem erős oldal.
Ma másban utazom, de most sem marketingelek, hanem tudás alapon dolgozom. Lényegesen szerényebb körülmények közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!