Az önbizalomhiányos pasik mániája, hogy a fiúgyermek nevét csak ők választhatják ki? Kislány esetén meg nekik tök mindegy?
Ez hülyeség, úgy gondolom aki már eljutott odáig hogy gyereket vállaljon, ott már nem igazán beszélhetünk önbizalomhiányról.
Normális induló családban, ezt közösen intézik, aki ezzel is cigánykodik az szerintem nagy hülyeséget csinált az életben, mert nem képesek együtt dönteni.
Az önbizalomhiányos "pasik" bele se mernének szólni a gyerek nevébe, nemhogy még maguknak követelnék.
Gondolom, családi hagyomány. Az én férjem is a saját keresztnevét akarta mindenáron fiúgyereknek adni, aztán amikor rákérdeztem, kiderült, hogy nem is ő gondolja így, hanem már x generáció óta ezt csinálják a családjában. Hát mi nem visszük tovább ezt a hagyományt :)
Olyanok mondták ezt a környezetemben, akik folyamatosan kompenzálnak a hangos, flegma, kihaénnem viselkedésükkel. Közben meg nyilvánvaló, hogy iszonyat bizonytalanok.
Számomra az az egészséges felfogás, hogy a szülők KÖZÖS döntést hoznak mindkét esetben. Annál valami nagyon nem stimmel, aki ezt a jogot ki akarja magának sajátítani, ráadásul úgy, hogy különbséget tesz a nemek között.
Ha már abba sem engedted, hogy beleszóljon, hogy mikor pottyantasz neki gyereket,
legalább a nevét had válassza ő ki...
az önbizalomhiányos nők meg hisztiznek a férfiakról, csak tudnám mi a fsznak akar ilyen liba párkapcsolatot, csak hogy felcsinálja valaki, aztán szedje a gyerektartást?
Velem csinálnád, törném le a kezed cicamica.
"törném le a kezed cicamica"
Te max az egeret törnéd el kockulás közben, kishaver.
"csak hogy felcsinálja valaki, aztán szedje a gyerektartást"
Melyik mondatomból szűrted le ezt a rendkívül intelligens következtetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!