Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél, ha az utcán két...

Mit tennél, ha az utcán két ember verne egy harmadikat?

Figyelt kérdés
Mindahárman teljesen ismeretlenek számodra és látszik,hogy komoly a dolog. Kihívnád a rendőrséget,illetve beleavatkoznál személyesen?

2018. márc. 9. 12:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Én beavatkoznék. Annyit mondanék nekik, hogy most hívták ki a rendőröket 1 percük van lelépni.
2018. márc. 9. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélném, hogy a két ember nő a harmadik meg férfi <poén>
2018. márc. 9. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Jó gesztus részedről, viszont személyes tapasztalatom szerint a legtöbben simán elsétálnak még rendőrséget sem hívják. Nem egyszer láttam már hasonlót. Legtöbb csak szájhős, de mikor arra kerül a sor lesütik a szemüket és tovább állnak.
2018. márc. 9. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmit,mert idehaza engem csuknának le ha segítenék! Egyből tanuskodna mind a kettő hogy beléjük kötöttem miközben békésen beszélgettek, a bántalmazott fél meg kereket oldana esze ágában nem lenne tanuskodni mellettem.Ez az átlag forgatókönyv ,de rosszabb esetben pillanat alatt lekéselnek aztán ha túl is élem lehet lerokkanok és munkaképtelen leszek.

Szóval legjobb ha nem lát nem hall az ember semmit ,mert könnyen belefuthatunk néhány hónap előzetesbe ,meg aztán a priuszba, aztán ezért munkahelyről kirugásba onnét meg nincs pénz- lakáshitelt felmondják- kilakoltatás -és már hajléktalanként lehet kéregetni az aprót és gondolkodni azon mennyire éri meg hősködni.

2018. márc. 9. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nem tudom, de szerintem ha már szándék van bennem, akkor máris nagyobb esélyem van tenni is valamit ilyen helyzetben, mint akik sz@rnak mindenki másra magukon kívül. Márpedig a legtöbben sz@rnak... :D
2018. márc. 9. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Sorry, #13
2018. márc. 9. 15:18
 17/18 Metionin ***** válasza:
100%
Hívnám a rendőrséget. Tettleg nem avatkoznék bele, lévén 40 kilós nő vagyok, nem sokat segítenék az áldozaton. Amikor cigánykölkök ütöttek kisebb gyereket, akkor közéjük ugrottam de ha mondjuk felnőtt férfiak verekednek, nem sokat tehetnék. Egy alkalommal láttam ahogy egy pasas brutálisan ver egy nőt az utcán, na akkor is telefon elő, rendőrség.
2018. márc. 9. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Bele nem avatkoznék, mert legfeljebb annyit érnék el, hogy engem is megvernének (nem vagyok egy "utcai harcos" alkat). Hívnam a rendőrséget.
2018. márc. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!