Ti kerültetek már konfliktusba roma csajjal?
Nyíregyházi vagyok. Életemben kétszer ért teljesen indokolatlan atrocitás a nyílt utcán, sajnos mindkettő roma lányoktól. Azért mondom, hogy sajnos, mert nem tartom magam rasszistának, ismerek kőbunkó magyarokat is, de ez a két szitu tényleg csak roma lányokkal történt meg.
Egyik esetnél 15 lehettem, a másiknál 20. Az elsőnél mentem a buszhoz barátnőkkel, jött velünk szembe egy csapat cigánylány. Lehúzódtunk szélre, hogy elférjenek, erre az egyik teljes erőből meglökött, majdnem elestem. Várták, visszapofázunk-e. Nézték, mint a támadásra kész vadállat. Nem tettük. Többen voltak, idősebbek.
A másiknál barátnővel sétáltam a városközpontban esőben, fejünk fölött esernyő. Jött két cigánylány, és direkt átfurakodták magukat az ernyőnk alatt, és közben dedósan gagyogtak, hogy: "Jujj, de jó ez a kis esernyő!". Itt sem szóltunk vissza.
Szabolcsban szádat befogni megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!