Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti kerültetek már konfliktusba...

Ti kerültetek már konfliktusba roma csajjal?

Figyelt kérdés
Ma utcán jött velem szembe két cigány csaj, majd minden ok nélkül rám ordítottak, már nem is tudom mit. Tovább mentem, mintha meg sem hallottam volna. Legközelebb már biztosan vissza szólok nekik. Lehetséges, hogy nekem ugranak, hogy megverjenek? Esetleg miket csinálnának velem, ha én 19 éves srác vagyok, ők meg 17-18 évesek. Elég félreeső helyen szoktam összefutni velük. Szerintetek esetleg meg tudnának verni? Ki volt már ilyen helyzetben?

2018. márc. 8. 20:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyházi vagyok. Életemben kétszer ért teljesen indokolatlan atrocitás a nyílt utcán, sajnos mindkettő roma lányoktól. Azért mondom, hogy sajnos, mert nem tartom magam rasszistának, ismerek kőbunkó magyarokat is, de ez a két szitu tényleg csak roma lányokkal történt meg.

Egyik esetnél 15 lehettem, a másiknál 20. Az elsőnél mentem a buszhoz barátnőkkel, jött velünk szembe egy csapat cigánylány. Lehúzódtunk szélre, hogy elférjenek, erre az egyik teljes erőből meglökött, majdnem elestem. Várták, visszapofázunk-e. Nézték, mint a támadásra kész vadállat. Nem tettük. Többen voltak, idősebbek.

A másiknál barátnővel sétáltam a városközpontban esőben, fejünk fölött esernyő. Jött két cigánylány, és direkt átfurakodták magukat az ernyőnk alatt, és közben dedósan gagyogtak, hogy: "Jujj, de jó ez a kis esernyő!". Itt sem szóltunk vissza.

Szabolcsban szádat befogni megszokod.

2018. márc. 9. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!