Ti kerültetek már konfliktusba roma csajjal?
Barátnőm pontosan úgy járt mint te. Jött hazafelé, és 2 cigány csaj jött vele szembe. Cigit kértek tőle, de mondta, hogy, nem dohányzik. Tovább indult, de az egyik cigány csaj elé állt, hogy akkor adjál pénzt, az biztos van. A másik cigány csaj közben hergelte a barátnőjét, hogy adjon neki, húzzon be neki. De rossz nővel kezdtek. A barátnőm fekete öves aikidos. Számított a támadásukra, így hamar elintézte mindkettőt. Kihívta a rendőröket, és kiderült, hogy rendszeresen támadtak meg egyedül mászkáló lányokat, mert mindenki fél tőlük..
Na azóta igyekszem én is önvédelmi sportot tanulni, mert ahogy elnézem ez a világ egyre durvább..
Jajj te miaz hogy roma te sivatagikutya képü sivatagi holló kijön a bátyám a megyeiből el leszel kapva meglátod te prométeuszfejű a lelked vesszen a tűzbe te hollókutya. Mit akarsz te pudvány.
Egyébként van egy eladó vadonatúj alighasznált iPhone Galaxim sim kártya nincs elhagytam de pótolható NEM LOPOTT 6 megapikszel kamera színeskijelzős 30ezer viszed ha fizetsz nekem most? gamerpc-t beszamítok.
Vicces,a "rémisztő, sikátoros gettóban" 8.kerületben élek kb 22 éve, de még sosem találkoztam ilyennel.
Ezek hol kötekednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!