Fiukhoz szolok! A “jokislanyok” vagy a vaganyabb lanyok tetszenek nektek inkabb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 99999 ilyen kerdes van, de erdekel a tobbseg velemenye.#tetszés #vaganysag
2018. márc. 8. 08:25
11/20 anonim válasza:
Már elmondtam, normális férfiaknak "jokislanyok".
12/20 anonim válasza:
Mindegy az csak ne ribi legyen fűvel fával valaki mellett;)
13/20 anonim válasza:
Nekem mindegy csak pna legyen.
14/20 Mádár0218 válasza:
Alapvetően a kettő között, de amúgy ha választani kéne akkor a vagány
17/20 anonim válasza:
Én azokat kedvelem akik nem rbancok. :) Akit nyugodtan el lehet engedni akárhova akárkivel s biztos hogy nem ül rá véletlenül egy fszra. :D Itt lehet ahogy te fogalmaztad "rossz kislány" gondolom itt a perverzségre utaltál, vagy akár jó kislány a szelíd visszahúzódó. Nekem mindegy. Csak az az egy számít hogy ne legyen ltyó. :D
18/20 anonim válasza:
A vagány csaj jön be akivel bármikor lehet egy jót kefélni,a lényeg hogy jó vagány legyen és kívánja nagyon a szexet!
20/20 anonim válasza:
Én úgy vettem észre,hogy az ilyen “jó kislányok” kibsztt kétszínűek és hülyének nézik az embert.A vagányabbak egyenesek,őszinték.És nálam ez a nyerő,az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!