Mennyire tükrözi a valóságot, amit az egyes gyakorikérdések kategóriákban olvasni lehet?
- Az üzlet és pénzügyek kategóriában mindenki gazdag, szénné keresi magát. A köztisztviselők és a tanárok fizetése úgy látszik teljesen ismeretlen számukra.
- A politika kategóriában mindenki Jobbikos. A valóságban mindenki fideszes, legalábbis körülöttem.
- Felnőtt párkapcsolatok kategóriában minden férfi nők terén szerencsétlen, lúzer, egyedülálló. A valóságban a legtöbb férfi foglalt. A nők dettó.
- Szexualitás kategóriában mindenki perverz állat, aki ráír minden nőnemű felhasználóra. A valóságban 10-ből 9 férfi életében nem szólított le nőt.
- A Nyelvek kategóriában mindenki felsőfokon tud angolul. Bedobtam nekik tegnep este egy tesztet, kb 90% lett az átlag, nekem meg 68% lett, hiába végeztem egyetemet.
Elfelejted, hogy a valódi környezetedből nem mindenki gyakorizik, ezért nem lehet vele összehasonlítani statisztikailag.
Ráadásul például boldog párkapcsolat = kevesebb internet előtt töltött idő = ergo keveset (vagy nem) gyk-zik
Akinek normális és egészséges a szexuális élete, az nem írogat róla éjszakánként kérdéseket.
Az emberi természet olyan, hogy az interneten mindig jobb színben tünteti fel magát, nézz szét csak a facebookon, mindenki boldog, bölcs, étteremben kajál és utazgat. :))))) Ezáltal kicsit maga is elhiszi az ember, hogy jó neki. Vagy hogy legalább olyan jó, mint másoknak. A valóságra legtöbbször nem is nyitják ki a szemüket.
“boldog, bölcs, étteremben kajál, utazgat”
Bár én nem vagyok olyan, aki mindenfélét közzétesz fb-on, még a kajáját is.. De most mi van abban, ha valaki ezekrõl posztol, miért is akarna jobbnak tūnni?? Aki nem szokott utazgatni, vagy alkalmanként étterembe járni, az hogy a fenében tegyen fel errõl képet? Eléggé képtelenségnek hangzik más országban fényképezni, miközben nem vagyok ott:)). Amúgy az én szememben senki sem tūnik bölcsnek pár idézet posztolgatásával, max. akkor, ha saját gondolatokat ír.
Családi kapcsolatok:
"14 évesen már 20 év munkaviszonyom volt a helyi cipőgyárban, kenyéren meg vízen éltünk, szal a gyerekemnek se legyen jobb az anyjába a büdös istent, majd megtanulja, nem fogom 12 éves kora után tartani44! 4!4*
Plusz itt GYK-n mindenki már kisbaba korában félállásban dolgozott, mert ők saját maguknak vették meg a pelenkájukat, nem az anyjukon élősködtek a gondolkodásuk szerint.
8 évesen már főállásban dolgoztak ált.suli mellett, 15 évesen már saját házuk és kocsijuk volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!