Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért a nők várják az első...

Miért a nők várják az első lépést?

Figyelt kérdés

Másnak férfiként ugyebár természetes hogy megy a nők után, én valahogy nem tudok. Tudom bénaság, főleg úgy ha a csaj is kiszemel, de azzal a tudattal nem tudok megbirkózni hogy azt mondaná aranyos vagy de semmi extra, mondhatjuk félek a visszautasítástól is, főleg az olyanoknál akik nekem is tetszenek.

Már sok ilyen alkalmat szalasztottam el mert erősebb a bizonytalanság bennem, mint az érzelmek, a gesztusokat sem tudom igazán értelmezni, most megint van egy csaj aki pont az ideálom, mondhatni jó ránézni, ha lát akkor mosolyog, vagy köszön, múltkor jött velem szembe a szódagéphez és akkor is mosolyogtunk egymásra, vissza is fordult kicsit.

Ilyenkor miért nem kezdeményeznek a nők? Én joggal félek igen, mert nem mindegy hogy beleélem magam az egészbe, majd jön a koppanás.

Úgy gondolom egy nőnek, még ma is kevesebb félnivalója van, hisz ha meg van a kölcsönös szimpátia, akkor csak nyerhetünk az egésszel.

Bár becsület ide vagy oda, nem tudom miért elvárás egy nő részéről az első lépés, mert így csak nézzük egymást, aztán ennyi.

24F

2018. márc. 5. 18:07
 1/8 anonim válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy egy férfinak be kell vállalnia azt, hogy esetleg visszautasítják. Viszont abban még nincs semmi ha megállsz vele beszélgetni, kicsit kitaposod az utat és a visszajelzésekből pedig látni fogod, hogy nyitott e mondjuk egy sétára, kávéra stb. Amikor is jobban megismerheted s rájöhetsz, hogy megdobbant e a szíved/ szíve vagy sem. Szerintem egy igazi nő nem próbálja meg átvenni a férfi szerepét. Itt a kezdeményezésre gondolok...
2018. márc. 5. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt várod, hogy a nő b**on meg? Tipikus férfi probléma a mai világban hogy sok a hozzád hasonló puha p**c (nem megalázás képpen mondom, én is voltam az).

Ha vissza nyered az önbizalmad akkor egyáltalán nem igy fogod látni a helyzetet.

A másik az, hogy az a nő érdemli meg a kezdeményezést aki MEGÉRDEMLI :D

Szóval egy retek k**a után nem fogok futni minek úgyis szétteszi ha akarja szóval hiába várja, hogy majd letérdelek elötte hát álljon fejre, nem érdemli meg nem tett érte semmit én is értésekes vagyok...attól mert ő nő nem jelent semmit van még 1 millárd másik.

Viszont,ha olyan nőt látok akire feltudok nézni valamiért nyilván én megyek oda hozzá de akkor sem úgy hogy "lehetek a papucsod".

Legyen benned tartás!

2018. márc. 5. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kezdeményeznek a nők? Pont azért, amiért te sem mersz. De náluk érthetőbb, mert a nők pont hogy nagyobbat koppannak és sokkal gázabb, ha őket visszautasítják.

Próbáld leküzdeni ezt a félénkséget, mert így sosem lesz senkid. Nem fog összedőlni a világ, ha valaki esetleg elutasít. De ha meg sem próbálod soha a közeledést, akkor biztos, hogy soha nem is lesz semmi. Főleg, ha látod, hogy meg van a kölcsönös szimpátia, akkor semmi félnivalód nincsen. És nem kell minden apróságba azonnal beleélni magad így nem is fogsz koppanni.

A férfiakban egyébként alapvetően megvan a vadászösztön (benned valamiért nincs úgy tűnik), szeretnek bókolni, flörtölgetni, kezdeményezni. Én egyszer nőként kezdeményeztem egy pasinál és meg is kaptam tőle a letolást, hogy ez a ő dolga lenne és ezzel minden varázs el is veszett.

2018. márc. 5. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az ök dolguk

En talan ketszer kezdemenyeztemférfinél , 41 eves nö vagyok es mindketszer megbantam , mert beégtem, habar azelött úgy tunt h odavoltak értem , szemkontaktus, flört , kerestek a tarsasgom , kacagtattak izzott a levegö es vegul a nagysemmi

Soha többet , ezt a ket alkalmat is banom

2018. márc. 5. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

A férfiak 80%a szemében a kezdeményező nő túl könnyen kapható (valszeg r.....banc is) és ha nem kell érte valamennyit küzdeni az megöli a vadászkedvüket vagy milyüket, így a nő max pár b@.szásra lesz jó, a maradék 20% meg amiatt nyafog, hogy miért olyan beképzelt, teszetosza idióták a nők, hogy képtelenek kezdeményezni. Hát nem isteni?

Vegyél inkább egy kutyát, kérdező, azzal nem lesz ilyen bajod.

2018. márc. 5. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
"Én joggal félek igen, mert nem mindegy hogy beleélem magam az egészbe, majd jön a koppanás. " Már meg is adtad magadnak a felmentést mulyaságod alol. Hagyd a csajokat másnak. Nem valok neked!
2018. márc. 5. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
"Én joggal félek igen, mert nem mindegy hogy beleélem magam az egészbe, majd jön a koppanás." Gondolod, hogy egy nőnek nem lehet ilyen félelme? Arról nem is beszélve, hogy hányszor megkaptam már, hogy "a nő ne kezdeményezzen, mert az a férfi dolga, és nem nőies, meg ez, meg az, meg tudom is én". Ettől függetlenül én nem félek megtenni az első lépést, de ne csinálj úgy, mintha csak a férfiaknak lennének félelmeik.
2018. márc. 5. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert ezt nevelték belénk. A nőkbe azt, hogy ne kezdeményezzenek, mert akkor ri*ancok, a palikba azt, hogy mindenképp nekik kell kezdeményezni, mert ha nem, akkor lúzerek.

Baromság az egész, mint a "kit engedjünk előre az ajtóban" mizéria.

2018. márc. 6. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!