Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sznobnak számítok, ha férfi...

Sznobnak számítok, ha férfi létemre csak márkás ruhákat hordok?

Figyelt kérdés
Annyira nem állok rózsásan anyagilag, de azért az átlagos márkákat meg tudom fizetni ( adidas utcai cipő, c&a-s póló, stb ) Ha bemegyek egy kínaiba, és meglátom a ruhák varrását, egyszerűen felsírok, hogy mi ez a gagyi minőség. Pedig próbálok ott is vásárolni, tehát nem arról van szó, hogy hallani se akarok olcsóbb ruhákról, viszont amint meglátom, hogy milyen varrású és kinézetű ruhákat árulnak ( csilámos férfi ruha, meg csillagokkal ellátva stb :D ) akkor ösztönösen fordulok ki az üzletből és megnyugszom mikor újra az olyan helyeken vagyok mint c&a és társai. Sznobnak számítok ez alapján ? Nem zavar ha ez már az, csak érdekel.
2018. márc. 4. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
A leírásból pedig az jött le, hogy nem a márka érdekel, hanem a minőség. Megértem, én sem szeretek kínaiból öltöznixD Sikerül olykor jó árban, jó minőségű ruhákat beszerezni. Ehhez nem kell népszerű márkája legyen egy ruhának. Csak azt furcsállom rajtad, hogy úgy beszélsz, mintha csak ez a kétféle típusú ruha létezne “c&a és társai” és kínai.
2018. márc. 4. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Elég szomorú, hogy itthon már a C&A és tsai hordása is sznobságnak számít, ha férfi vagy.

Nyugi nem vagy sznob.

A C&A a fast fashion alja.

2018. márc. 4. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Mit gondolsz, a márkás ruhákat hol varrják? :D
2018. márc. 4. 21:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen a minőség számomra fontosabb mint a márka. Van 7 éves c&a pólóm és csak annyi látszik rajta, hogy használva van. Semmi szakadás, csak kicsit megkopott.
2018. márc. 4. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát a sznobság tényleg nem a C&Anal kezdodik 😂😂😂
2018. márc. 4. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy sznob, viszont a ruhákhoz nem értesz. Ebayról rendelt és kínaiban vett ruháim kb. ugyanaddig bírták, mint bármelyik márka a fentiekből. Cipők szintén.
2018. márc. 5. 01:11
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Ez még bőven nem sznobság. A magyarok többsége az úgynevezett márkákat veszi, amik a plázákban találhatóak.

Akkor már inkább én vagyok sznob. Sokat mozogtam designerek között, fogdosva anyagaikat, hordva általuk tervezett ruháikat. Sajnos ez azzal jár, hogy “megfulladok” érzésem van, a legtöbb középkategóriás - átlagos márkák ruhàvial szemben, annyira látom már a különbséget. Pedig nem mindig engedhetek meg magamnak 20-30.000.-os darabokat, jól jön néha egy pl.6000.-os zara felső, csak nem tetszik a minősége.

2018. márc. 5. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem itt kezdődik a sznobság.
2018. márc. 5. 12:25
 9/10 Metionin ***** válasza:
100%
Az nem sznobság hogy nem veszel meg olyan ruhát amiről látható hogy 2 mosás múlva darabokra fog esni. Én sem szeretem a kínait, ahol felnőttem ott csak az van és nagyon hamar kinyúltak meg kifakultak a ruhák, a varrások pedig szétfoszlottak, anyám meg üvöltött hogy nem vigyázok rá, miért foszlik szét. A másik hogy minden csillog-villog, óriási "márkajelzések" meg feliratok, flitterek mindenhol, a csipke szúr, stb. tehát egyszerűen nem az én ízlésem. Pedig nem is magával a kínai voltával van bajom, mert szoktam ebayről rendelni ruhát kínából de az nem csillámos meg flancos és elég jól is bírja. Csak ezek az itt kapható kínaiboltos dolgok irritálnak. De érdekes mert pl. az ágyneműket meg a zoknikat és harisnyákat onnan szeretem, csak a felsőruházattal van bajom de azzal sok.
2018. márc. 5. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Fujj.
2018. márc. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!