Mostanában annyira divat lett, hogy fogadjuk el a kövér nőket, hogy aki vékony egyből le anorexiázzák?
Nem provokálás, de ezt látom. Szégyen vékonynak lenni. Nyilván nem betegesen, meg az anorexia amúgy is mentális betegség. De akinek C-s mellei vannak, az nyilván nem kórosan sovány.
Annyira buta lett az emberiség. Több ismerősömet is leoltották, hogy tuti anorexiàs, vagy fogyózik.
De nehogy már a kövérség legyen normális.
Kedves Kérdező, nem jó itt senkinek semmi. Nem lehet egyszerűen mindenkinek megfelelni.
Én állandóan kaptam az ívet, hogy de csúnya sovány vagyok, tinikoromban voltam 170/49 kiló, normál evés mellett, de 52 meg 54, meg 56 kilósan is ezt mondták rám, aztán nemrégiben voltam 65 kiló is, akkor meg megkaptam, hogy jó nagy lett a se..... fenekem.
46 kg vagyok 169 cm-hez, de A-s szúnyogcsípés méretű csepp melleim vannak. Nagymamámon kívül senki nem kérdezte meg soha senki, hogy eszek-e rendesen - addig, amíg nem jött egy jóképű új kolléga, aki történetesen irántam érdeklődött. Na akkor azonnal jött a nagyikommandó, hogy eszek-e, beteg vagyok-e (kétszer olyan vastag copfom van, mint a legtöbb nőnek, meg rengeteg energiám - ja, biztos beteg vagyok), a hátam mögött meg ment a pusmogás, hogy biztos csak levegőn és vízen élek, meg az ebédet tuti kihányom a vécében.
Azt hiszem, ez meg is magyarázta számomra ezt a kérdést.
Amúgy meg az elfogadás önmagad szeretetét jelenti, és szerintem az a ténylegesen kövér (nem molett, meg teltkarcsú, meg "lehetnék vékonyabb is", hanem a tényleg gusztustalanul elhízott csüngőhasú) ember, aki nem tesz azért, hogy egészségesebb legyen, az nem is szereti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!