Nektek hány évesen volt a legszebb a testetek?
Figyelt kérdés
Nekem 162018. febr. 27. 20:42
11/20 anonim válasza:
19. Nem telt el azóta sok év, de mivel semmit sem sportolok, feljött pár kiló, és kezdek formátlan lenni.
12/20 anonim válasza:
18.
Szintén a sportot-abbahagyók-táborát erősítem :D
13/20 anonim válasza:
Ummm... valamikor az embrionális fejlődésem környékére saccolnám, legyen mondjuk az 1. hónapban. Mióta megszülettem, azóta sosem volt. :'D
Az a vicces, hogy ez nem egy vicc. Sad :'/
14/20 anonim válasza:
22 évesen. 51 kiló voltam, csupa izom, kevés zsír.
Most 28 vagyok, 54-55 kiló, csak a térdem miatt nem vívhattam tovább, és folyósabb lettem. :/
15/20 anonim válasza:
Így 20 évesen egész jó a helyzet, de nem tudhatom, hogy hogy fogok kinézni 30-40 év múlva.
16/20 anonim válasza:
Nekem mindig szép testem volt, csak ezt nem mindig gondoltam így. :D 32N
17/20 anonim válasza:
13. Utána kezdődtek a bajok a testemmel. :/
18/20 anonim válasza:
Most 26 évesen. De igazából ahogy idősödöm, egyre szebb vagyok, nem tudom miért
19/20 anonim válasza:
15-16
Most 19 vagyok és végre kezdem visszanyerni a régi formámat! 😊
20/20 anonim válasza:
30 évesen gyerekszülés előtt, de most 35 évesen 2 gyerek után is jobb testem van (sportosság szempontjából) mint a legtöbb 20 évesnek. Más szempontból viszont nagyon nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!