Mit tegyek h el tudjam fogadni saját magamat ha közben mindenki piszkál?
Figyelt kérdés
Persze a mindenki túlzás. Alapjáraton egy átlagos súlyúnak mondanám magamat. Magas vagyok 175cm és mellé 72 kg. Próbálom magam elfogadni meg szeretni de mindig valaki eléri h az önbizalmam a béka segge alatt legyen. Sokan mondják nem vagyok csúnya se dagadtt de aztán mindig jön egy két fiú és megaláz h miss röfi meg társai. Próbálom nem magamra venni de akkor is szarul esik és elérik h kicsit se szeressem magamat. 20/L2018. febr. 25. 13:37
1/9 anonim válasza:
ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. más is csak a sablon közhelyekkel tud segíteni, hogy ha jól érzed magad így, akkor teljesen mind1, ki mit mond.
2/9 anonim válasza:
2 dolgot tehetsz.
Az elso amit en is ajanlok hogy ne foglalkozz veluk. Lehet azert szivatnak mert kicsi a pocsuk, vagy tetszel nekik de nincs annyi barorsaguk hogy megmondjak.
A masodik: volt nalunk a suliban egy csaj, ugyan ezzel szivattak 2 evig. Egyszer csak felkapta a vizet, es eltorte az egyik srac orrat. Azota felnek tole az ilyen tirpakok. Ezt azert annyira nem ajanlom mert lehet belole komolyabb gond is. Rendorseg pl.
3/9 anonim válasza:
Nem tudsz valami frappans szoveggel visszavagni nekik? Az jot tenne a lelkednek is, es lehet, hogy azutan abbahagynak. Egyebkent, ha nem tudod elfogadni magad, akkor miert nem valtoztatsz rajta? (Csak magad miatt, masok velemenyet szard le)
4/9 anonim válasza:
az ilyen "frappáns szövegekkel" csak az a baj, hogyha általában egy olyan ember szájából hangzanak el, akiéből előtte soha, akkor abból nagy valószínűséggel semmi jó nem fog kisülni...még rosszabb lesz.
5/9 anonim válasza:
Utolso, elozo vagyok. Ebben is van igazsag.. de akkor mit tudna csinalni, hagyja tovabb, hogy csesztessek?
6/9 anonim válasza:
#4 nagyon igazat szól! Én is vissza szóltam, és én lettem a: #személyiségzavaroskezelhetetlenpszichológushozvalóelmebeteg.
Nekem nagyon rosszul sült el :(
7/9 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad, akkor miért nem változtatsz? Nem értem... Nem másért kell változz, hanem magadért. Ha nem érzed jól magad, akkor tégy ellene.
8/9 anonim válasza:
Ha te elfogadnád magad akkor nem vennéd magadra. Valószínúleg azért zavar mert téged is zavar. Ha pedig zavar,tegyél ellene. Ha úgy érzed hogy nincs baj a külsőddel,akkor pedig könnyebb szeretned magad. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
szerintem arról a néhány fiúkról elmondd sok mindent, hogy másokat szekálnak... kb annyit is érhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!