Mindentől elmegy a kedvem. Miért?
Már két hónapja "festek" egy képet, de még mindig nem fejeztem be. Ma is, amikor lenne időm folytatni, nem folytatom, pedig nagyon szeretném már, hogy ha kész lenne, mert tetszik. De egyszerűen elkezdem, és nincs kedvem hozzá, 10 perc után abbahagyom.
Rajzolással ugyanez. Elkezdek rajzolni, nem tetszik amit csinálok, kiradírozom, majd folytatnám tovább, de már nincs kedvem hozzá. Sportokkal, nyelvekkel, hangszerrel is ugyan ez játszódik le. A jobbik eset, amikor még nem költök pénzt valamire, hanem valami régi dolgot folytatok, de ha megveszek valamit, és nincs kedvem használni 3 nap után, az nagyon gáz.
Mit tehetnék? Mindennel így vagyok, de tényleg. :/
Kedvtelen vagy. Esetleg depressziós :/. Egyre gyakoribb sajnos :/. Próbálj ki minnél több új dolgot. Egyszer találsz majd valamit ami annyira tetszik hogy nem tudod abbahagyni.
20/f
Egy rövid ideig az összes felsorolt tevékenység annak tűnt. Aztán.... aztán most itt vagyunk. :D
Meg nem tudom, hogy ez idekapcsolódhat e, de általában ameddig nem kapok meg valamit, amit nagyon akarok már hosszú ideje, addig elképeztően vágyom arra a bizonyos dologra, de miután megkaptam, vagy épp mielőtt megkapnám teljesen elmegy a kedvem az egésztől. :/
Mert túl jó, elkényelmesedett életed van...használna egy kis sorkatonai szolgálat-nélkülözéssel természetesen;)
Értéktelen vagy embereknek-senkinek sem számítasz igazán...ez a bajod...bizonyára nincs senkid sem....hiába, a pénz nem boldogít;)
Válts életformát, foglalkozz emberekkel-barátságokkal...stb.
Hallod előző... lehet nincs sok barátom, de mindegyikükért hálát adok, hogy nem ilyenek, mint te.
Ki beszélt itt gazdagságról?
Meg nyomathatod itt a sorkatonaságos fa.szságaidat, de nem az rakna rendbe mindent, az biztos. Meg rögtön abból indulsz ki, hogy férfi vagyok. Hát oké... :D
Ha valamelyikünk értéktelen, akkor az te vagy. Olyan fa.szságokat beszélsz, hogyha hallanád magad, akkor sírnál.
Nekem is szoktak ilyen időszakok lenni, ezeken sajnos túl kell erőltetned magad. Nekem például az volt a legproduktívabb hónapom, mikor minden nap összehoztam egy félórás rajzot zene alapján. Néha kínszenvedés volt, de mivel ráerőltettem magamra, ezért sikerült mindig túllendülni a kisebb alkotói válságokon. Ugyanígy van mindennel, amitől időnként elmegy a kedvem. Ha nincs hangulatom sokáig filmet nézni, magamra erőltetem, és utána többnyire visszatér az érdeklődésem. Próbáld te is ezt tenni, bármennyire nehéz.
Amúgy nem tudom, mi lehet erre a jelenségre a magyarázat, de szerintem mindenki átélte már.
# 4
Te kegyetlenül butus, az elkényelmesedés nem azonos a gazdagsággal:DDD
Lehet kitartott "Pokróc Panni" vagy...ki tudja itt:DDD
A nők is mehetnek szolgálni...jaj, az meg olyan fárasztó a kis művészi lelkednek, hogy értelmes dolgokkal foglalkozz:DDD
Válaszodból is csak az látszik, hogy ki kéne vágni a most eljövő -20 fokba s havazásba, minimum napi 10 órát havat lapátolni;)
De mégis ki a fa.szom vagy te, hogy mindenbe belepofázz? Ha segíteni nem tudsz, akkor foglalkozz már a saját életeddel! Kár, hogy az neked nincs.
Téged a gép közelébe nem engednélek, nemhogy megmutatnám, hogy hogy kell használni... nagy hiba volt, az biztos.
Én is hasonlóan vagyok. Nekem tényleg nincsenek barátaim, mert valahogy senkivel nem tudok hosszútávon mélyebb kapcsolatot fenntartani (kivéve a páromat).
Régen szerettem rajzolni, olvasni, zenét hallgatni, futni. Hát ez sem túl sok de mára ezeket is unom. Minden annyira kiszámítható és nem lelkesít semmi.
Szeretnék valami új hobbit de nem igazán tálalok semmi hozzám illőt.
Hát igen....
Szerintem hétvégenként megpróbálok majd eljárni helyekre, hátha megtudok magamról valami újat, és találok valami hobbit.
Lehet az az álmom, hogy szoftverfejlesztő legyek, csak még nem tudok róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!