Hogy lehet csillapítani a férfi elleni gyűlölet érzést?
figyi, ha utálod a férfiakat, és a nőkről ilyen kedvesen beszélsz, lehet, leszbikus vagy.
Válts sürgősen szalmát, és keresd a nők társaságát, sok nőnél van úgy, hogy nem fejlődött ki rendesen a nemi identitása.
Valószínű ezért undorodsz a férfiaktól, nekem is férfiként, ha hapsikat kellene masszíroznom, valószínű lehánynám mindet.
Grat kérdező. Ha igaz, amit írsz, akkor tipikusan olyan ember vagy, akiből majd később igazi vérbeli nősoviniszta femináci lesz. A hozzád hasonlókat a nők többsége ugyanúgy rühelli, mert a normális feministákat is rólatok ítélik meg.
Általánosítasz minden mondatodban, de azért kegyesen elvárod, hogy a férfiak ne általánosítsanak. Olyanokat vársz el másoktól, amiket te ugyanúgy nem tudsz teljesíteni.
De szerintem is csak egy kis provokáló seggdugasz vagy, semmi más. Az irományod iszonyat gyerekes, tuti csak valami unatkozó tizenéves vagy, aki épp nem ment iskolába, és ezzel szórakozik szabadidejében.
" nem minden pasi a baj hanem csak a többsége "
Csillagom, szöveget értelmezni pont te nem tudsz. A "nem mindenki de a többség" az ugyanúgy idióta általánosítás, és egyáltalán nem igaz.
Neked hogy esne, ha valaki azt hangoztatná, hogy "a nők pénzéhes k rvák, nem mindenki az, de a többség igen" ? Neked ez nem általánosítás?
Vagy ha én azt mondom, hogy a tizenévesek 90%-a hálátlan, hisztis parazita, akkor neked ez sem általánosítás?
Tanulj meg TE olvasni és szöveget értelmezni. Az XD-zést meg abbahagyhatod mert irritálóan gyerekes.
Mégis milyen értelmes választ vársz egy ilyen egetrengetően ostoba kérdésre, mucika?
A "nem az összes, csak a többség" ugyanolyan szánalmas általánosítás.
Meg ugylátom beigazolodott amit gondoltam. Általában a pasiknak mindent szabad XD. Ha erőszakos valamelyik semmi baaaj ha ba***ni akar nyugodtaan majd elviselem.
Ezerszer elmondtam hogyvannak kivételek de kesvés és az idegesít amit művelnek ezek akikről irok már egy ideje. Elkerülni lehetelen de talán van rá mód hogy ha ilyenbe botlokakkor tudjam kezelni. Ez lenne a lényeg de egyenlőre egy válasz adó írt értelmes választ. Garulállok annak az egynek aki megértette mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!