Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én nevetek akkor mindenki...

Ha én nevetek akkor mindenki jó kedvu ha ideges vagyok akkor mindenki mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesitő bárhova bemegyek én vagyok a központ, ha nekem rossz kedvem van mindenkinek az lesz.

Munkahelyen is, ha ideges vagyok mindenki lázad ha jókedvem van mindenki boldog.

Komolyan mondom nem értem miért van ez.

miért van ez??

25f

2018. febr. 21. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Putyin te vagy az?
2018. febr. 21. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Utánozás. Majmokkal vagy körülvéve. :D
2018. febr. 21. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán csak te látod így.
2018. febr. 21. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak beképzeled, vagy a többiek egyfajta "vezéregyéniségnek" tekintenek és "igazodnak" hozzád.
2018. febr. 21. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert a Buddhizmus szerint a külvilág a te kivetült szellemed tárgyi megnyilvánulása. Hogy ez mit jelent meg ki mit hisz azt mindenki döntse el maga. De az esetedből ez a filozófiai tanítás jutott eszembe. ;)
2018. febr. 21. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:

van a lóvéd? :)

nincs mi? :(

2018. febr. 21. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
r.hadt billentyűzet.. del:[a]
2018. febr. 21. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Osztatlan figyelemben van részed amit a kisugárzásod biztosít. Teljesen vagy majdnem teljesen befogadnak mindent amit mondasz vagy kimutatsz még ha ezekkel te nem is vagy tisztában.
2018. febr. 21. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!