Mi az első három szó, ami eszetekbe jut a muszlimokról?
Szóval amit nem látsz, nem létezik.
Rendben...
Hímsovinzimus, hidzsáb, ramadán
Ez a három szó jut eszembe elsőnek.
Az, hogy én is az vagyok, de mindenki bánt érte.
Ide születtem, tökéletes a magyarom, normálisak a jegyeim, mindenkivel a létező legkedvesebb vagyok.
Kedves emberek.
Mondjátok el, hogy mivel bántottalak titeket, és miért utáltok.
Miért vagyok más mint a többiek?
Azon kívül, hogy van egy kendő a fejemen, és nem teszem ki a seggem a világnak.
Nagyon sokat önkénteskedem, és színes ruhákba járok. Teljesen normális 16 éves tini vagyok.
Szóval azok akik muszlimgyűlölők.
Gyertek és mondjátok meg nekem miért utáltok :)
# 26
Nem fogják tudni megmondani miért utálnak. Az lett nekik mondva hogy utálni kell a muszlimokat. Jobban érzik magukat ettől és addig sem gondolnak azokra a problémákra amiket azok okoznak akik gyűlöletre hergelik őket.
Én nem utállak, és nem is vagyok muszlimgyűlölő. :-) Nem a vallás, szexualitás, nemzetiség, öltözködés, ízlés stb. alapján kell valakiről véleményt alkotni, hanem a teljesítménye, kitartása, emberségessége alapján.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kifejezetten arra voltam kíváncsi, milyen szinten provokálja ki a negatív előítéleteket a média. (:
És szerinted Ausztriában az osztrákok nem bűnöznek? Osztrák gyilkos nem létezik? Vagy inkább nem kerülnek a magyar hírekbe csak ha migráns az elkövető?
Múltkor az volt a hír hogy Párizsban egy állítólagos muszlim megerőszakolt egy nőt. Azt persze elfelejtették hozzátenni hogy aznap még 100 nemi erőszak történt az országban amit nem muszlim követett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!