A mai fiatalok többsége tényleg ennyire idióta?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem nincs szerencsém normálisat találni? Youtube, utca egyre megy, 10-ből 9 ugyanolyan páva vagy r.banc. Ennyire megváltozott a világ vagy csak túlreagálom? Én sem vagyok öreg, de mintha "régen minden jobb lett volna".2018. febr. 19. 21:55
11/11 anonim válasza:
Jól van, persze, szidjuk ma is a fiatalokat a szokásos tíz percig, ez mát úgyis szinte a napi program része. Az mondjuk elfelejted, hogy az idősebb korosztályt is pont ilyen egyszerűen lehet szidni. Én is irogathatnám, hogy minden negyven fölötti földhözragadt, primitív, rasszista, bunkó barom állat. Érdekes módon, ezeket a kérdéseket mégse látom soha. Pedig pont ugyanannyira igaz, mint a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!