Mit gondoltok, milyen személyiségem lehet az írásképem alapján?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, milyen következtetéseket vonnak le az emberek az írásom alapján. Direkt egy órai vázlatot választottam, mert ez a “legtermészetesebb” írásom. Kort nem írok, erre is kiváncsi vagyok, mit tippeltek.
Gondolom arra rá lehet jönni belőle, hogy lány vagyok.
Itt a link:
2018. febr. 19. 20:52
11/13 A kérdező kommentje:
DoZso, köszönőm a részletes válaszodat!
A javításban már sokkal közelebb jártál a koromhoz:) Egyébként jobbkezes vagyok. A vázlatot pedig a tanár diktálja, néha felírja, de legtöbbször szeretem azt a “képet” követni, ami nekem kényelmesebb/logikusabb. A kérdés csupán érdeklődés céljából született, hiszen én is elég sokszor próbálom az osztálytársaim/ismerôseim írásképét értelmezni, ezért érdekel a téma. :)
2018. febr. 21. 20:58
12/13 anonim válasza:
A dőlt írásmódodból következtettem - ezek szerint hibásan - a balkezességre.... ennyi hiba még belefér... Nem tudsz véletlenül visszafelé is írni, mint Da Vinci?
13/13 A kérdező kommentje:
Őszintén, még nem próbáltam😄
2018. febr. 23. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!