Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok, milyen személyi...

Mit gondoltok, milyen személyiségem lehet az írásképem alapján?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, milyen következtetéseket vonnak le az emberek az írásom alapján. Direkt egy órai vázlatot választottam, mert ez a “legtermészetesebb” írásom. Kort nem írok, erre is kiváncsi vagyok, mit tippeltek.

Gondolom arra rá lehet jönni belőle, hogy lány vagyok.

Itt a link:

[link]

2018. febr. 19. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

DoZso, köszönőm a részletes válaszodat!

A javításban már sokkal közelebb jártál a koromhoz:) Egyébként jobbkezes vagyok. A vázlatot pedig a tanár diktálja, néha felírja, de legtöbbször szeretem azt a “képet” követni, ami nekem kényelmesebb/logikusabb. A kérdés csupán érdeklődés céljából született, hiszen én is elég sokszor próbálom az osztálytársaim/ismerôseim írásképét értelmezni, ezért érdekel a téma. :)

2018. febr. 21. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
A dőlt írásmódodból következtettem - ezek szerint hibásan - a balkezességre.... ennyi hiba még belefér... Nem tudsz véletlenül visszafelé is írni, mint Da Vinci?
2018. febr. 22. 08:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Őszintén, még nem próbáltam😄
2018. febr. 23. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!