Mit gondoltok, milyen személyiségem lehet az írásképem alapján?
Kiváncsi vagyok, milyen következtetéseket vonnak le az emberek az írásom alapján. Direkt egy órai vázlatot választottam, mert ez a “legtermészetesebb” írásom. Kort nem írok, erre is kiváncsi vagyok, mit tippeltek.
Gondolom arra rá lehet jönni belőle, hogy lány vagyok.
Itt a link:
Balkezes.
Precíz ( a nyilaknál nagyítva látható )
Tábláról/piszkozatról másolva, vagy a tanár jelzi, hogy mit hogyan írjanak be a füzetbe.
7.-es tananyag. Kor ebből kiszámítható. Viszont a kérdés feltevése és a fogalmazási stílusa idősebb/érettebb egyénre utal.
Egy javítás: 7-10 osztályanyagok, tantárgytól függően.
Amikor a zárójeles szerkesztőknél írtad a felsorolást, valami megzavart, annál lehet látni a kissé kuszább írási stílust. A "kassa" szóig észrevehető a zavarás.
Alapvetően figyelmes írás-stílus, bár a figyelmed könnyen elvonható, megzavarható.
A kérdés alapján megkockáztatom, hogy egy felmérést készítesz/készítettnek veled, vagy anyag-gyüjtést végzel valami munkához. Ha csak szimplán kíváncsi vagy, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!