Mi baja van a mostani tizenéveseknek?
Folyton azt olvasom itt, hogy felvágják a kezüket-lábukat, meg akarnak halni. Én a 2000-es évek elején voltam tini, az volt a legnagyobb gondom, hogy bénák voltak a ruháim mert nem volt pénz divatosra, és rosszul ment a matek.
Suliban jól éreztem magam, hétvégén átmentem a barátnőmhöz, elmentünk sétálni, karácsonykor üveget festettünk, nyáron fagyiztunk a környéken vagy felmentünk valamelyikünkhöz, később meg diákmunkára.
Nem ittunk, nem cigiztünk, éltük tök normálisan a mindennapokat.
Most mindenhol ilyesmit olvasni, hogy kirúgtak az egyetemről meg akarok halni, beszóltak a suliban meg akarok halni, otthagyott a fiúm/csajom hát levágtam a fél karom...
Nem 50 éves emberek írnak ilyeneket, akikkel egy csomó rossz történt már az évtizedek alatt hanem gyerekek.
Nem tudnak kommunikálni, bele vannak gágyulva a közösségi oldalakba, egy egyszerű dolgot sem képesek önállóan megoldani inkább kiírják a netre és várják a kommenteket (Pl: kizártam magam a lakásból, itt ülök fél éve a lábtörlőn, segítség). Az ilyenek anyja/apja hol van, hogy neveli őket?
34n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!