Gáz, ha egy 15 éves fiú szeret kreatívkodni?
Örülj, hogy van hobbid. Az tök jó ha ilyenekkel fejleszted a kreativitásodat.
Szerintem nem gáz ha egy fiú ilyenekkel foglalkozik, a párom is rengeteg DIY cuccot csinál, általában ajándékba is valami ilyesmit ad, és én imádom.
19L
*DIY
Nem, nem gáz. Nem csak a lányok lehetnek kreatívak. Mások véleményével pedig nem kell foglalkoznod. Ha úgy éled le az életed, hogy csak azt csinálod, ami a többi fiú szerint cool és nem gáz, akkor elég keserves életed lesz.
Én ennyi idősen nagyban cosplayeztem. Még mindig megvannak a világító fegyverek, kardok és ruhák amiket mind magam faragtam vagy varrtam. Ez volt a hobbim, nem érdekelt hogy ki mit gondolt. Képes voltam napokat eltölteni a műhelyben. Általában bogarásztam youtube-ról pár előadást és azokat hallgattam, hátha tanulok valamit mellé. Nagyon szerettem. Hátam mögött lehet kibeszéltek, de nem piszkált érte senki. Sőt sokat ajándékoztam ilyen tárgyakat ismerősöknek amiknek mind nagyon örültek.
Azóta sajnos abbahagytam. Most belezúgtam az autókba, azokat bütykölöm szabadidőmben.
Amúgy is ha mindig csak azzal foglalkozol mit gondolnak mások akkor nem jutsz sehova. Csak csináld, nem kell és nem is lehet minden gyökérnek megfelelni. Aki utálni akar az úgyis megtalálja az okát. Nehogy már az ilyenek miatt mondj le valamiről.
20/F
Szerintem sem gáz. A Journal még hasznos is, kevés 15 éves tud beleírni bármit, a többség nem él tudatosan.
24/N
Szerintem ez egyáltalán nem gáz,sőt a Bullet Journal még hasznos is.
Már én is gondoltam arra,hogy én is csinálok,csak nem tudom hol kezdjek bele és,hogy miket írjak bele...ezért elvetettem az ötletet :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!