Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mennyit erne annak az...

Nektek mennyit erne annak az embernek az elete, aki a legjobban szeret titeket?

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet penzben kifejezni.
2018. febr. 18. 02:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem feltétlen fontos neked aki téged szeret, szóval ami igazán számít, hogy te kiket szeretsz szerintem, szóval erre a kérdésre nem lehet így elvontan/általánosságban válaszolni.
2018. febr. 18. 02:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez jó eséllyel kölcsönös nálam. A legerősebb elveimet nem adnám fel miatta, de elég sokat.

Viszont nem világos, mire gondolsz, olyan dolgokra, amit a hatalmamban áll odaadni, olyanokra, amik az enyémek, bár odaadhatatlanok, de tegyük fel, hogy mágikusan megtörténhet - vagy rajtam áll, hogy mondjuk teljes Ausztrália eltűnik az óceánban.

De már a pénzre se tudnék mit mondani, mert bár többet ér, mint a teljes vagyonom, anélkül meg is halhatnánk rögtön együtt, nem vagyunk jók a semmiből indulásban.

2018. febr. 18. 02:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Bármit megadnék érte, hogy ne essen baja.

Oké, nyilván ha az lenne az ára, hogy le kéne feküdnöm mással elgondolkodnék, mert aztán ÉN akasztanám fel magam, amiért képes voltam másnak széttenni.

2018. febr. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!