Szereted ha csikiznek?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol?2018. febr. 17. 17:06
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Én is nagyon szeretem, kedvencem ha talpon csikiznek. :D
2018. febr. 19. 18:04
13/24 anonim válasza:
Én nem vagyok rá érzékeny, nem is tudnám megfogalmazni, mit érzek amikor csinálják, mintha intenzív viszketés lenne. Egyszer sikerült belőlem kihozni hónalj-mellkas-has tájékán, akkor tetszett, de inkább én szeretek csikizni (ellentétes neműeket) :D 23F
14/24 anonim válasza:
Én inkább az vagyok aki csiklandoz, de sokszor elfogadom azt is ha engem jól megkínoznak vele. Persze csak a lányokat beleértve :D 19/F
15/24 anonim válasza:
Ja, és ami a testrészt illeti, főleg azt szeretem ha a hasamon vagy a felsőtest egyéb részein csiklandoznak.
16/24 anonim válasza:
Én csak a talpamon szeretem ha csikiznek a többi helyen utálom
17/24 anonim válasza:
házasság előtt, példákkal. Aztán évek alatt kialakul. Ne tiltakozz!
18/24 anonim válasza:
Én is imádom, a legjobban a mell-hónalj-felkartól tudok bezsongani, és kívánom, hogy sose legyen vége. Adni viszont a talp sok területén szeretem!
19/24 anonim válasza:
Csak a talpamon, ott kellemes érzés, persze nem mindenkitől tűröm el. (Ugyanakkor azt is szeretem, ha légy száll rá a talpamra, és a mászkálásával csikizi, de akár a lábfejem többi részét is.) 35F
20/24 anonim válasza:
Igen, szeretem a hasamon és a köldökömön, pedig nagyon csiklandós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!