Szereted ha csikiznek?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol?2018. febr. 17. 17:06
1/24 anonim válasza:
Szeretem, de ugyanakkor utálom is, mert megtudnék halni. :D
2/24 anonim válasza:
a talpamon kimondottan kellemes szerintem :D lehet, hogy ez furan hangzik , de ott szeretem. persze, csikis ott is, de valamiert megis jo. a tobbi teruleten azonban utalom, de annyira, hogy legszivesebben letornem a csikizo kezet, es beleszurnam a se_ggebe. :D
4/24 anonim válasza:
Nem, és a csikiző sem szereti, mikor eltöröm az orrát mert rúgkapálok.
5/24 anonim válasza:
NEM! Rosszul vagyok tőle, és elég viccesen szoktam lereagálni. :D
6/24 anonim válasza:
Sajnos nincs aki csikizzen, pedig régen nagyon szerettem, amikor a barátnőm csikizett, vagy a nővérem.
Minden embert kellene naponta, legalább egy fél órát, sokkal szebb lenne a világ. :)
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2-ik válaszoló, teljesen egyet értek. A talpamon én is szeretem. :D
2018. febr. 17. 18:19
8/24 anonim válasza:
Én nagyon szeretem,de persze csak egy bizonyos határig! :D
9/24 anonim válasza:
Imadom :D csak nagyon kapalozok. Lehet, meg kene kotozni
10/24 anonim válasza:
Igen, szeretem. És igazából mindegy, hogy hol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!