Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy lány ne legyen izmos?

Egy lány ne legyen izmos?

Figyelt kérdés
Szerintetek az csúnya ha egy lány izmos? Szeretném kigyúrni magam, de úgy hogy látszódjanak az izmaim. Nem csak fenékre, lábra, hanem has, hát, kar, szóval így minden. Ne bodybuilderre gondoljatok, csak saját testsúllyal edzenék, semmi súly vagy ilyesmi. Kíváncsi vagyok milyen lennék izmosan, de hallottam egy két fiútól hogy az már csúnya ha egy lánynak kockás hasa van stb... Ti mit gondoltok? Képet is linkelhettek, hogy mi az ami szerintetek még szép.
2018. febr. 15. 22:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%
a konditermekben akadhat egy-két fickó aki az ilyet szereti
2018. febr. 15. 22:09
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

:D :D

Előbb azt kellene megtanulnod, hogy nem kéred ki mások véleményét a saját testedről. Persze ha te ilyen megfelelés-kényszeres kislány vagy az más, egy értelmes nő nem ad a pasik véleményére ennyire.

2018. febr. 15. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
Részemről egy nő legyen nőies, ennyi. Az izmok ebbe nem tartoznak bele.
2018. febr. 15. 22:11
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
Van férfi, akinek tetszik. Az a lényeg, hogy neked tetsszen.
2018. febr. 15. 22:15
 5/21 anonim ***** válasza:
27%

Nem árt az edzés amíg ésszel csinálod.

Kocka has már túlzás.... legyen szép kerek popsid és jó combod.

Annyi elég.

2018. febr. 15. 22:16
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Egészségesebb hatása van ha van egy kis izom a nőkön. Mondjuk azért Rubint Réka már túlzás de Béres Alexandra még nőies.
2018. febr. 15. 22:16
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Csak az számít, hogy te mit gondolsz saját magadról. Ha te úgy éreznéd jól magad a bőrödben, akkor csináld. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy az a legszexibb egy nőben, ha magabiztos, jóban van önmagával. És ezt nem úgy éred el, hogy görcsösen próbálsz mások elvárásainak megfelelni. Akinek nem tetszel úgy, ahogy vagy, nos, jobb neked nélküle. :) 20/f
2018. febr. 15. 22:26
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Egy mértékig szép és jó, de ha azt átléped, akkor már inkább hátrány sok embernél.

Pl szerintem még jó:

[link]

[link]

[link]

Sok:

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 15. 22:28
 9/21 anonim ***** válasza:
41%
Nyugodtan kezdj el edzeni és mellé rendesen kajálni. Szerintem aki azt mondja, hogy az izmos nők nem nőiesek, azoknak vagy a 40 kilós csontbőr gebék jönnek be, vagy nem láttak még izmos nőt. A nők ha megszakadnak se lesznek olyan izmosak mint a férfiak. Akiket én már túlzásnak tartok, azok férfi hormont nyomatnak, hogy olyan szinten izmosak legyenek. Te hosszú kitartó kemény munkával se leszel túl izmos, csak nőiesebb formád lesz. Lehet lepontozni, látom sokaknak az a legnagyobb öröme hogy mások értelmes véleményét nem tisztelve lepontozza azokat, csak mert nem egyezik a saját szűk látókörű véleményével.
2018. febr. 15. 22:31
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a mozgás soha nem árt. De úgy csinálsz, mintha két hét alatt ki tudnál izmosodni... Amiket az egyik válaszoló linkelt, abból a lightosabb képeken szereplő izmosabb nők alakját el tudnád érni mondjuk 1-1,5 év alatt, ha alapvetően vékony, kevés izommal rendelkező lány vagy.
2018. febr. 15. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!